.

CableCreation Калъф за облекчаване на напрежението на мрежов кабел RJ-45 Ethernet, 50 бр., подходящ за Cat5, Cat5e, Cat6, основа cat6a, конектор за кабелна мрежа е с цветна кодиране, RJ-45, Калъ?

CableCreation Калъф за облекчаване на напрежението на мрежов кабел RJ-45 Ethernet, 50 бр., подходящ за Cat5, Cat5e, Cat6, основа

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

✔ Меки защитни капачки от PVC разпространяват усилие и предотвратяват разликата край на мрежов кабел, изолира прах и кислород, за удължаване на срока на експлоатация на щепсела RJ-45 ✔ Меки защитни капачки от PVC разпространяват усилие и предотвратяват разминаване на краищата на мрежовия кабел; Изолат на прах и кислород, за удължаване на срока на експлоатация на щепсела RJ. ✔ Е съвместим с кабели Cat5, Cat5e, Cat6, основа cat6a, Cat7 или Cat8 и модулни штекерными rj-45 жак 8 P8 C. ✔ По-лесно отключване на съединителя, когато го изключвате от порта на пристанището/. ✔ Комплектът включва 50 бр капачка за rj-45 конектор, 24-месечна гаранция за подмяна на устройства Cable Creation и безплатна техническа поддръжка. ✔ Меки защитни капачки от PVC разпространяват усилие и предотвратяват разликата край на мрежов кабел, изолира прах и кислород, за удължаване на срока на експлоатация на щепсела RJ-45. ✔ Меки защитни капачки от PVC разпространяват усилие и предотвратяват разминаване на краищата на мрежовия кабел; Изолат на прах и кислород, за удължаване на срока на експлоатация на щепсела RJ. ✔ Е съвместим с кабели Cat5, Cat5e, Cat6, основа cat6a, Cat7 или Cat8 и модулни штекерными rj-45 жак 8 P8 C. ✔ По-лесно отключване на съединителя, когато го изключвате от порта на пристанището/. ✔ Комплектът включва 50 бр капачка за rj-45 конектор, 24-месечна гаранция за подмяна на устройства Cable Creation и безплатна техническа поддръжка.

Декларирани характеристики