.

Автомагнитола Android 12, съвместима с Ford Focus 2012-2017, 9-инчов GPS навигация, Вграден Безжичен CarplayПроводной Andriod Авто DSP Bluetooth, WiFi SWC Главното устройство, Автомобилен Мултимед?

Автомагнитола Android 12, съвместима с Ford Focus 2012-2017, 9-инчов GPS навигация, Вграден Безжичен CarplayПроводной Andriod

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Радиостанции, съвместими с Ford Focus】 са Съвместими с Ford Focus 2012 2013 2014 2015 2016 2017 【Вграден безжичен Car Play и кабелен Android Auto 】 Безжичен carplay, е необходимо да включите USB кабел.Освен това, с помощта на включения USB кабел можете да използвате функции, които има в автомагнитоле Android Auto : / Карти / Музика / Разговори.Можете също да синхронизирате данни от мобилни приложения : Карти, Spotify, i Tunes и т., и да ги използват онлайн!Поддържа разделяне на екрана, така че можете да да слушате музика и да се насладите на браузъра едновременно!. 【9-инчов авто радио Android 12】 най-Новата операционна система, 2 GB оперативна памет и 32 GB ROM, осигурява безпроблемна работа и по-бърз отговор. разнообразие от безплатни приложения, които можете да сърфирате в Интернет, чрез свързване към Wi-Fi интернет. 【GPS навигация】 Подкрепа за офлайн навигация и онлайн навигация, позициониране чрез спътник GPS, точно позициониране, обхващащо широка област. 【Bluetooth Hands-Free и управление на волана колело】 Функция Bluetooth hands-free е подходящ за всички телефони с Android и i OS.С помощта на функцията за управление на волана можете да провеждате разговори, да регулират силата на звука или промяна на песни за по-сигурно.Освен това, ако смятате, че получателят на нисък глас, можете да свържете външен микрофон, който влиза в комплекта на доставката.Това ще осигури една по-сигурна опит на шофиране. 【Огледалната връзка】 Поддръжка функция огледално връзки за Android телефони чрез USB връзка. клиентите могат да синхронизират образ и звук на екрана на телефона с устройството, без пренос на данни.Отговаряйте / изработим разговори и бъдете свободни от микрофона, без да се разсейва, без значение какво.Вграденият микрофон улавя гласа, а високоговорителите на автомобила ви позволяват да чуе човек от другата страна.Възпроизвеждайте своята музика по безжична мрежа и управлявайте него. 【Мултифункционален автомобилното радио】 е Съвместимо с Bluetooth и говорител, прием FM-радио с RDS, GPS-навигация, USB, дистанционно управление на волана колело, огледално връзка.AUX-вход, музикален плейър, видео плейър и камера за задно виждане (Забележка : камерата за обратно виждане в комплекта не са включени).

Декларирани характеристики