.

Екран за поверителност на компютъра КУ Inc, филтър срещу надзъртане, Широкоекранен монитор, Висококачествено защитно фолио за екрана на компютъра с антирефлексно п?

Екран за поверителност на компютъра КУ Inc, филтър срещу надзъртане, Широкоекранен монитор, Висококачествено защитно фолио

BGN 89.08

Сума
Налично за поръчка

★ Антибликовый и антисиневой : блокира до 99% от ултравиолетовите лъчи и 60% от синя светлина за защита на очитеТози экранный филтър и осигурява функция за защита от отблясъци, като го матирана страна на потребителя. ★ Превъзходна поверителността на : идеален за отворени офиси, университети, финансови институции, доставчици на здравни услуги и на корпоративните пътувания.Екрана е видим точно отпред, но при гледане отстрани, той затемнен (над 30 градуса). ★ Размери на филтър за неприкосновеност на личните данни : (ДхШ) 61x34 см/ (24x13,4 инча), 59,7x33,6 см/ (23,5x13 инча), 51,7x32,3 см / (20,4x12,7 инча); Моля, проверете размера на екрана на вашия компютър по ширина и височина, преди да поръчате.Не се препоръчва да изберете размера, на базата единствено на диагонал. ★ Синя светлина, работещ извън офис, след края на работата, изтичане на данни извън офиса; Преследването на лични въпроси през нощта, искам да направя, уединението в общежитието следващия път, аз препоръчвам на защитен филм срещу синя светлина Име на продукта : Экранный филтър / Филтър за поверителност Брой : 1 Материал : микроматовый Функции : защита от надзъртане Начин на инсталация : тип обтегач / двустранно залепваща лента 6 основни характеристики защитно фолио за очите : Защита на личния живот, защита от синя светлина, защита от радиация, защита от масло, без кепър лента през, антибликовая Опаковка включва : 1 филтър за поверителност Забележка : 1. Моля измерете дължината и ширината на екрана на монитора, преди да купите.Поради различни марки на компютърните екрани на дължина и на ширина на филма и на екрана ще имат грешка 2. Преди наклеиванием филм, моля, проверете външния вид на наличието на дефекти, петна и драскотини.Ако има някакви проблеми с външния вид, в магазина ни подкрепя връщане или замяна. Моля измерете дължината и ширината на екрана на монитора, преди да купите.Поради разнообразието на марки на компютърните екрани разликата между дължина и ширина на филма и на екрана ще бъде 0,3 см (0,12 инча).

Декларирани характеристики