.

UGPLM Подложка За ненамеса упражнения с Висока Плътност, устойчива на плъзгане Възглавницата на Постелката За Йога Буферна Хастар

UGPLM Подложка За ненамеса упражнения с Висока Плътност, устойчива на плъзгане Възглавницата на Постелката За

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Профилактика на нараняванията е Многофункционален килимче за йога, двустранен нескользящая повърхност, която има предимствата на нескользкости, може да се предотврати нараняване, което е много важно, сигурен килимче за йога Мини и заглушителен - специално разработени за йога безшумни, без хлъзгане и заглушителен.Идеален за скокове с въже на закрито и различни видове йога. - Ако искате да тренирате в къщи, можете да използвате това устройство, което безшумно и поглъща удари, ефективно се избягва притеснява съседите отдолу. Множество предимства - Подложка за скачане идва с дебела възглавница, за подпомагане на мат, така че можете да се поддържа и други видове спорт.Благодарение на не разрушающемуся, гъвкавост и удобство в грижата материал TPE, защищающему околната среда и не на този, който има мирис, мека и приятна за кожата, безопасно. Дишаща и нетоксичен TPE, дебела амортизирующая дизайн, еластичен материал с висока плътност, дишаща, така възглавницата може лесно да се почистват с вода и сапун.Описание : Анти - и амортизация удари - Специално разработена йога тих, анти - и амортизирующая.Идеален за скокове с въже на закрито и различни видове йога. - Профилактика на нараняванията е Многофункционален килимче за йога, двустранен, без предимства, може да се предотврати нараняване е много важно сигурен килимче за йога. Когато искате да правите къщи, можете да използвате това е продукт, който безшумно и поглъща удари, ефективно се избягва притеснява съседите отдолу. - Дишаща и нетоксичен TPE, дебела амортизирующая дизайн, еластичен материал с висока плътност, дишаща, така възглавницата може лесно да се почистват с вода и сапун. - Много предимства - Подложка за скачане идва с дебела възглавница, поддържаща подложка, така че можете да се поддържа и други видове спорт.Благодарение на не разрушающемуся, гъвкавост и удобство в грижата материал TPE, защищающему околната среда и не на този, който има мирис, мека и приятна за кожата, безопасно.Параметри : - Материал : TPESize Таблица на размерите : Размер : 126x60x0,6 см/ 49,61x23,62x0,24 дюймов126х60х0,8 см / 49,61x23,62x0,31 дюймупаковка включва : 1 бр. подложка за упражнения Забележка : цветовете могат да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор.Моля, позволете едно малко отклонение в измерването, поради ръчно измерване.

Декларирани характеристики

- Material:
TPE
Size Chart:
Size:
&;
126x60x0.6cm/49.61x23.62x0.24incn:
126x60x0.8cm/49.61x23.62x0.31incn:
Package Includes:
1 Piece Exercise Mat:
Note:
Color might be slightly different due to the color calibration of each individual monitor.:
Please allow slightly measuring deviation due to manual measurement.:
We greatly apreciating you for choosing our shop. Please check the details of our products in the description carefully before your purchase. Thanks!: