.

STOBOK 6 бр. Цветни Мини-Вещици, Изкуствен Празничен Подарък, Подпори за Костюмированной партита, Метли, Аксесоари за Декор на Вещици, Пластмасови Играчки, Сувенири, Иг?

STOBOK 6 бр. Цветни Мини-Вещици, Изкуствен Празничен Подарък, Подпори за Костюмированной партита, Метли, Аксесоари за Декор на

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

пластмаса и марляМетла на вещица за Хелоуин : може да помогне да се създаде по-творчески за живота на сцената на фестивала на Хелоуин.Магическа летяща метла : Този реквизит за метли вещици е пълен с елементи на Хелоуин.Това е добра украса, където и да сте нито той, пуснати по време на Хелоуин.Аксесоари за Хелоуин : 【Подпори за ведьминой метли】-Може да е за Хелоуин, карнавал, тематични партита, костюмирани партита, събития училище, мнения и много други, това е перфектният аксесоар за костюмирани партита за момичета или момчета в стила на вещици.Подпори за вещиците на Хелоуин : е Изработена от безопасна пластмаса премиум-клас, марлевого материал, здрав и практичен за употреба.Декоративна метла на вещица : той не може да бъде подпори за партита, също така може да бъде детска играчка.Списък на пакетите 6 x метла за Хелоуин Особености - Подпори за метли за Хелоуин-прекрасен реквизит за cosplay, вещици, мини-метла за вещици. -Това е добър избор като подарък за приятелите си, когато на Хелоуин дойде декор за метли на вещици. - Е изработена от безопасна пластмаса премиум-клас, марлевого материал, здрав и практичен за използване от деца от Детски Witch. -Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви донесе добър опит в използването на детски играчки-метла. -Материал : пластмаса и марлевая метла за Хелоуин. - Чудесен инструмент за създаване на незабравимо парти в чест на Хелоуин с вашите партньори от Пластмасова метла вещица.Информация за стоки, Консумативи за Хелоуин, Изработени от висококачествен материал, издръжлив и може да се използва в продължение на дълго време.Подпори вещица за Хелоуин С помощта на този декоративен подпори с метла на вещица можете по-добре да украсят своя Хелоуин и да прекарате една незабравима парти в чест на Хелоуин със семейството си и приятели.Метла на вещица за Хелоуин Този декоративен подпори с метла на Хелоуин може да бъде за cosplay вещици.

Декларирани характеристики