.

2 бр. Елегантна Дървена Обтегач за Салфетки, Пръстен за Салфетки с Изкуствено Цвете, Държач за Кърпички с Изкуствено Цвете за Украса на Сватбена на Фестивалното мас?

2 бр. Елегантна Дървена Обтегач за Салфетки, Пръстен за Салфетки с Изкуствено Цвете, Държач за Кърпички с Изкуствено Цвете за

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Широко се използва: Цвете пръстен за салфетки подходящи за сватба, Коледа, Нова година, годишнина, празник, парти по случай рожден ден или ежедневна украса на масатаСтилен дизайн на ключалката : Иновативен дизайн околовръстен ключалката-добре отразява дизайнерски смисъл изделия, тя модерен и универсален.Висококачествени материали : Изработен е от висококачествен материал, всеки детайл е точна огранку, която няма да навреди на салфетка, осигуряване на нейното съвършенство.Изящна изработка : Благодарение на тънък майсторството на изработка и ефектен цвят титуляр за салфетки е най-добрият избор за украса на вечеря на всяка сцена.За многократна употреба : държач за кърпички с изкуствено цвете може да се използва няколко пъти, че е безопасно и безвредно за околната среда, а също така допринася за икономия на ресурси.Параметри : Тип на продукта : Обтегач за салфетки Материал : Трева Дърво Тегло : прибл. 23 g / 0,8 грама през Цялата Вътрешен диаметър : прибл. /1,2 см Използване на продукта : сватба, Коледа, Нова година, годишнина, празник, парти по случай рожден ден или ежедневна украса на масата.Това е най-добрият избор за украса на вечеря на всяка сцена.Списък с пакети : 2 x Обтегач за салфетки.

Декларирани характеристики

Item Type:
Napkin Buckle
Material:
Grass Tree
Weight:
Approx. 23g / 0.8oz
Round Inner Diameter:
Approx. 3cm / 1.2in
Product Use:
wedding, Christmas, New Year, anniversary, holiday, birthday party or daily table decoration. It is a better choice for dinner decoration for any scene.
Package List:
2 x Napkin Buckle :