.

Вратата се рама Аз да Те Видя, Аз съм Виждал Този Знак на Исус, Видях Украса за Сядане на Исус На вратата на Християнския дом, Украса ъгъл на вратата (от Ляво на дясно)

Вратата се рама Аз да Те Видя, Аз съм Виждал Този Знак на Исус, Видях Украса за Сядане на Исус На вратата на Християнския

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

?Лесна инсталация? : Изработена от висококачествена дървесина, естествен, екологично чисти, сигурни и трайниЛесна инсталация.Ние сме оборудвани многофункционални бесследными прозрачни стикери, които можете да направите със собствените си ръце, във всяко кътче, който ви харесва. ?Няколко стилове? : Естествен цвят и раскрашенность, 3 D-печат не выцветет, има много форми, и с течение на времето тя ще изглежда по-добре.Автентичността на изделия от масивно дърво. ?Персонализирани подаръци? : Интересни стилове отговарят на вашите разнообразни декоративни нужди, и можете да ги споделите с приятелите и семейството си.Тя може да се използва като подарък за семейството, приятелите, виси на вратата на дома си и да създадете специална атмосфера в дома си. ?Елементи за творчеството? : Етикети с образа на Исус, издълбани от дърво с различни форми, са най-доброто украшение за мебелни врати и прозорци.Ако ви харесват забавни стилове, този стикер с надпис Исус просто е необходимо. ? Широко приложение? : В зависимост от размера и формата, може да ги прилага на мебели за дома, като например врати, стени, шкафове, прозорци, маси, огледала, в платяные шкафове, легла, гардероби, тавани, масички, шкафчета за телевизори, мантел рафтове, абсорбатори и часовници. Нашите стикери и интарсии изпълнени с безупречна изработка. ?Лесна инсталация? : Изработена от висококачествена дървесина, естествен, екологично чисти, сигурни и трайни.Лесна инсталация.Ние сме оборудвани многофункционални бесследными прозрачни стикери, които можете да направите със собствените си ръце, във всяко кътче, който ви харесва. ?Няколко стилове? : Естествен цвят и раскрашенность, 3 D-печат не выцветет, има много форми, и с течение на времето тя ще изглежда по-добре.Автентичността на изделия от масивно дърво. ?Персонализирани подаръци? : Интересни стилове отговарят на вашите разнообразни декоративни нужди, и можете да ги споделите с приятелите и семейството си.Тя може да се използва като подарък за семейството, приятелите, виси на вратата на дома си и да създадете специална атмосфера в дома си. ?Елементи за творчеството? : Етикети с образа на Исус, издълбани от дърво с различни форми, са най-доброто украшение за мебелни врати и прозорци.Ако ви харесват забавни стилове, този стикер с надпис Исус просто е необходимо. ? Широко приложение? : В зависимост от размера и формата, може да ги прилага на мебели за дома, като например врати, стени, шкафове, прозорци, маси, огледала, в платяные шкафове, легла, гардероби, тавани, масички, шкафчета за телевизори, мантел рафтове, абсорбатори и часовници.

Декларирани характеристики