.

Cabilock 2 бр. Цвят обувки в магазина Странично от Неръждаема Стомана, Метална Скоба За обувки, Метален Шкаф за дрехи, Рафтове за търговски център, Закачалка за помпи, Ра?

Cabilock 2 бр. Цвят обувки в магазина Странично от Неръждаема Стомана, Метална Скоба За обувки, Метален Шкаф за дрехи, Рафтове

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

ДЪРЖАЧ ЗА ВИТРИНИ ЗА обувки - демонстрируйте своите продукти, за да купувачите беше забележителен опит за пазаруванеПОСТАВКА ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ на ОБУВКИ - Лек и портативен размер позволява лесно да го носите със себе си.КУТИЯ ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ на ОБУВКИ - Външен вид на продукта е проста и е щедър.ПОСТАВКА ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ на ОБУВКИ на ВИСОК ТОК - Изработена от висококачествен материал, тя е практичен за употреба.ПРОЗРАЧНА ВИТРИНА ЗА ОБУВКИ - Внимателно подбран материал и изящна изработка изработката ви предоставят цялостна демонстрация.ДЪРЖАЧ ЗА ВИТРИНИ ЗА обувки - демонстрируйте своите продукти, за да купувачите беше забележителен опит за пазаруване.ПОСТАВКА ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ на ОБУВКИ - Лек и портативен размер позволява лесно да го носите със себе си.КУТИЯ ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ на ОБУВКИ - Външен вид на продукта е проста и е щедър.ПОСТАВКА ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ на ОБУВКИ на ВИСОК ТОК - Изработена от висококачествен материал, тя е практичен за употреба.ПРОЗРАЧНА ВИТРИНА ЗА ОБУВКИ - Внимателно подбран материал и изящна изработка изработката ви предоставят цялостна демонстрация.Пратката включва 2 x поставка за демонстрация на обувки Особености -Внимателно подбран материал и изящна изработка изработка осигуряват цялостно картографиране на влакчета за демонстрация на обувки. -Размер : около 13,00 X12,50 X5,20 см / 5,11 X4,91 X2 поставка за показване в обувката магазин. -Цвят : Багажник за изложбата сандали стомана цвят -Материал : неръждаема стомана, ЕВА левитирующий дисплей за обувки-Не само за съхранение, но и за да покажат, подходящ за търговски център, супермаркет и др Поставка за демонстрация сандали. -Здрава поставка за демонстрация, подчертавайки характеристики на вашите продукти, поставка за демонстрация на обувки, статива. -Продукт изящно изработени, и му е трудно да навредят на подступенком за обувки на висок ток. -Продуктът е лесен и удобен за използване, уникален дизайн го прави ефективен инструмент за маркетинг на магазин, стойка за демонстрация на обувки.Информация за стоки, Поставка за демонстрация на обувки Търси солидна, но в същото време удобна поставка за демонстрация на обувки?Търсите твърда, достойно за доверие поставка за демонстрация на обувката, която ще продължи да ви дълъг живот?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!На нашия щанд за демонстрация на обувки премиум-клас трябва да отговарят на вашите нужди.

Декларирани характеристики