.

Инструмент за премахване на Вдлъбнатини, Набор от Инструменти за ремонт и премахване на Автомобилни Вдлъбнатини, Комплект за ремонт на Автомобилни Вдлъбнатини бе?

Инструмент за премахване на Вдлъбнатини, Набор от Инструменти за ремонт и премахване на Автомобилни Вдлъбнатини,

BGN 18.51

Сума
Налично за поръчка

✄【Средство за ремонт на автомобилни вдлъбнатини】Това е система за магнитна индукция на разделителната гореща кутия от серията PDR (премахване на вдлъбнатини без боя), която позволява бързо и чисто изтривате вдлъбнатини, дръжки на маркери и други малки меки вдлъбнатини в колата ✄【Прецизно управление на】 е Оборудван с цифров екран и контролира времето на отопление и настройки на мощността.Използването на един чип микрокомпьютерной технология на управление от последно поколение ще ви помогне точно да контролира вдлъбнатини и леко възстановяване на боя покритие. ✄【Экранный дисплей】 Индукционный нагревател PDR, внимателно проектиран и произведен производствена работилница, показване на екрана в режим на реално време, на точното управление, мониторинг в реално време, точност ръководят контрол, гаранция за качество и сигурност на работа. ✄【Бърз ремонт】 При ремонт на дръжките на топлината на повърхността бързо се откроява и се концентрира, така че пробив може да се протегне и да поправите себе си.Боя няма да бъде повреден в процеса на ремонт, така че и да се използват за ремонт на прекалено разширени алуминиеви и железни лекотоварни автомобили. ✄【Прилагането на】 Машина за ремонт на вдлъбнатини в каросерията на колата, тя е приложима към вмятинам върху гладка повърхност, като ледена яма, която няма да навреди на лакокрасочную повърхност, и е с висока ефективност на работа, което улеснява ремонт вдлъбнатини в колата и ви осигурява повече удобство при употреба. ✄【Средство за ремонт на автомобилни вдлъбнатини】Това е система за магнитна индукция на разделителната гореща кутия от серията PDR (премахване на вдлъбнатини без боя), която позволява бързо и чисто изтривате вдлъбнатини, дръжки на маркери и други малки меки вдлъбнатини в колата. ✄【Прецизно управление на】 е Оборудван с цифров екран и контролира времето на отопление и настройки на мощността.Използването на един чип микрокомпьютерной технология на управление от последно поколение ще ви помогне точно да контролира вдлъбнатини и леко възстановяване на боя покритие. ✄【Экранный дисплей】 Индукционный нагревател PDR, внимателно проектиран и произведен производствена работилница, показване на екрана в режим на реално време, на точното управление, мониторинг в реално време, точност ръководят контрол, гаранция за качество и сигурност на работа. ✄【Бърз ремонт】 При ремонт на дръжките на топлината на повърхността бързо се откроява и се концентрира, така че пробив може да се протегне и да поправите себе си.Боя няма да бъде повреден в процеса на ремонт, така че и да се използват за ремонт на прекалено разширени алуминиеви и железни лекотоварни автомобили.

Декларирани характеристики

Name:
car dent removal tool
Model:
PDR-1000W
Input voltage:
110V / 220V
Input frequency:
50/60Hz
Output power:
1000W
Working voltage:
5V
Efficiency:
≥90%
Cooling method:
air cooling
Protection level:
IP23
Dimensions:
220*170*170mm
Net weight:
2.5 kg
>>> Features:
- This product is a gray button dual-adjustment, on-screen display.:
- Adopt the new SCM program control technology to accurately control the working waveform.:
- It can easily repair plate dents, dents in non-boundary areas, dents caused by hail, and various other dents.:
- Simple and easy to use, low learning cost, any worker with a background of metal parts can master it in three minutes.:
>>> Package List:
1 x Auto Body Dent Repair Machine :