.

Плетене машина, 22 Игла, умна Дъска за Плетене, Предене стан Двойна плетени, стан, за плетене с Брояч на редове, за деца, възрастни, начинаещи.(Плетене машина с 22 Игли)

Плетене машина, 22 Игла, умна Дъска за Плетене, Предене стан Двойна плетени, стан, за плетене с Брояч на редове, за деца, възрастни,

BGN 13.20

Сума
Налично за поръчка

【Превъзходни материали】 : Плетене машина е изработена от висококачествена пластмаса, който е безопасен и надежден, е трайнаВъзрастните могат да завърши производство подарък заедно с децата си и да изпитат удоволствие от заплитане. 【Богат на функции за плетене машина】 : плетене машина с 22 игли, просто управление, лесно плета това, което искате.Това е голяма играчка, подходяща за игри за деца и възрастни, която може да се развие при деца, търпението и визуално-моторна координация.Това също може да подобри отношенията между деца и родители. 【Техники на тъкане】 : На ткацком машината за плетене може да плета шалове, чанти, пуловери, дрехи и т. Механизъм на обикновения тъкат P : Однотонное заключване, можете да намалите броя игли; Т-образен механизъм за кръгово плетене : кръгово плетене с фиксиран брой игли.Може да се използва като шапки, ръкавици, тряпичных кукли и т. 【Направи си сам】 : можеш да създаде необходимите ти плетива в съответствие с твоите потребности или предпочитания, като шапки, шалове, чорапи и т. И вяжите топли подаръци за семейството си студена зима.Можете също така да искате да го завърши заедно със семейството си и да изпитат удоволствие от плетиво, което носи многофункционална машина за плетене. 【Идеален подарък】 : Тази кругловязальную машина може да се използва за подаръци за рожден ден, Ден на благодарността, Коледа и Нова година.Това е и изискан подарък ръчна изработка за деца, родители и приятели, много подходящ за начинаещи.Може да плета шалове, плетени калъф за шапки, тъкани, плетени чорапи и т. Подходящ за : взаимодействие на родители и деца, лесно управление, бързо създаване, практически способностейбольшие аксесоари : 1 плетене спица, 1 кука за плетене, 1 спирала, 2 прежди с различни цветове, 1 ръководство за потребителя.Това е много полезна играчка!Вие наистина можете да плета това, което искате!Забавлявайте се, вяжя неща, които ви харесват, и в същото време се научете да се развива при детето си визуално-моторна координация.Моля, позволете отклонение на 1-3 см от ръчно измерване.Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект.

Декларирани характеристики