.

Рафтове за обувки DULASP 5-Слойный Рафтове За Обувки Дървена Полк Вертикална Полк Хол, Баня Сгъваеми Рафтове За Съхранение на Обувки От Естествен Бамбук и Дърво Рафт З?

Рафтове за обувки DULASP 5-Слойный Рафтове За Обувки Дървена Полк Вертикална Полк Хол, Баня Сгъваеми Рафтове За Съхранение

BGN 9.35

Сума
Налично за поръчка

◆ Нашите стелажи за обувки, изработени от висококачествени материали, устойчиви и трайни, леки и компактни, те са лесни за преместване и почистване, така че вашият дом е по-организирана ◆5-ярусная рафт за обувки максимално увеличава вертикално пространство, като предлага достатъчно място за обувки, книги, чанти и още много други. ◆Поставка за обувки изработени от естествен бамбук, без никакви изкуствени добавки.Естествено и гладко покритие, заоблени ъгли, стабилност, липсата на болтове и подобрени характеристики на лагер. ◆ Часова може да бъде сгъваем : X-образен дизайн.притежава висока износоустойчивост и в никакъв случай няма да изгние.Конструкция във формата на хармоника се сгъва на самолет, че да пести място и улеснява транспортирането.5 инча; идеален за използване в килера, дневен тракт, коридор и т.

Декларирани характеристики