.

Прозрачни светло-бели кърпички от полипропилен, изолация мат, мат разделочных дъски на открито, 18x12 инча за готвене, пътуване, къмпинг, скара или ястия, 8 бр.

Прозрачни светло-бели кърпички от полипропилен, изолация мат, мат разделочных дъски на открито, 18x12 инча за готвене, пътуване,

BGN 9.30

Сума
Налично за поръчка

★ Може да се използва като дъска за табла или подложки за прибори за хранене: може да отговори на нуждите в дългосрочен замяна на дъска за табла или на парти за пикник ★ Размери : Всяка прозрачна поставка за дъска за табла за, 18 x 12 см (Д x Ш), с дебелина 0,8 мм, общата конструкция здрава, много подходяща за приготвяне на храна в кухнята с използване като поставка за прибори за хранене в комплект от 8 на каботажните за прибори за хранене. ★ Материал : тези прозрачни кърпички за дъска за табла изработени от пластмаса полипропилен, са безопасни за ползване от вашите деца, не са токсични и не са чужд мирис, трайни и са устойчиви, им е лесно да се деформира или да се скъса, можете да използвате много пъти, че може да ви служи дълго време。. ★ Не само подложки за рязане : тези пластмасови подложки могат да се използват за приготвяне на храна в кухнята и нарязване на плодове, докато на тепиха голяма площ може да се използва за салфетки, преградни стени чекмеджета и т. , Защита на маса нескользящий подложка за прибори за хранене предпазва повърхността на масата от течности, петна или драскотини. ★ Практични кърпички : ъгли, тези кърпички са заоблени, за да не поранить вас и вашето семейство, те са безопасни и надеждни, лесни и удобни за употреба, гладка и плътна текстура е ефективно запазва плотове чисти и сухи. ★ Цветостойкий материал : Изработен е от висококачествен полипропилен, което осигурява дълъг живот на вашия десктоп на килима, водоустойчив, моемость, висока якост, не е деформиран, не избледняват и не е мирис, моля, не се колебайте да използвате. ★ Лесно почистване : тези прозрачни кърпички миещ и гъвкави, не изчезват и не оставят петна, бързо протираются и изсъхне, подходящи за ежедневна употреба, просто избършете с кърпа за миене на съдове или се поръсва с вода при замърсяване. тези прозрачни кърпички за дъска за табла изработени от пластмаса полипропилен, са безопасни за ползване от вашите деца, не са токсични и не са чужд мирис, здрави и еластични, им е лесно да се деформира или да се скъса, можете да използвате много пъти те продължават за дълго време напред.。 може да се използва като дъска за табла или салфетки.Лесно почистваща прозрачни кърпички лесни за почистване и са устойчиви, не изчезват и не оставят петна, бързо протираются и изсъхне, подходящи за ежедневна употреба, просто избършете с кърпа за миене на съдове или се поръсва с вода при замърсяване.

Декларирани характеристики