.

Цифров Перманентная Татуировка За Грим на Вежди, LCD екран, Татуировка За Устни, очна линия, Устройство за Микроблейдинга за Вежди Amts С 6 бр., Аксесоар За Инструментал?

Цифров Перманентная Татуировка За Грим на Вежди, LCD екран, Татуировка За Устни, очна линия, Устройство за Микроблейдинга

BGN 18.14

Сума
Налично за поръчка

4 ДОПЪЛНИТЕЛНИ РЕЖИМ : Line, Brow, Устни, AMTS може да се прилага в различни участъци на бутони up и down осигуряват регламентирана скорост, лесен за управлениеНови и стари версии се изпращат на случаен принцип.ПРИЛАГАЙТЕ модул за обучение на cd : в него подробно се представя метод на работа, на LCD дисплея ясно показват се скорост, режим на работа и работното състояние на машината.Дръжка от НЕРЪЖДАЕМА стомана : гладка и здрава, глава на дръжката може да се заключва автоматично, което опростява настройката, дълбочина на вмъкване на щифтове, ниво на скорост и работно време може да се регулира, което осигурява точна работа.БЕЗОПАСНА УПОТРЕБА : автоматично изключване при претоварване на хранене ви позволява да включите храна между две коли едновременно, за да се подобри ефективността на работа.Комплект за татуировки : съдържа дръжка за татуировки, пишеща машина и инструментална глава, тази татуировка-машина ще се загрява в продължение на дълго време на употреба, подходящ за очна линия на очите, устните, веждите и линията на косата, премахване на петна, акне и бръчки, нанасяне на различни видове кожа. Липсата на отопление след продължителна употреба 2. Лесна за експлоатация 3. Бърза, стабилна сила 4. Регулируеми игла и скорост, прецизно управление Характеристики : Тип на продукта : Дигитална машина за перманентен грим Напрежение : 110-240 v Материал : Алуминий Допълнителни конектори : САЩ / ЕС Размер на опаковката : прибл. 18,5x16x7 см/7,3x6,3x2,8 инча Тегло на опаковката : около 461 г Осъществяване Списък : 1 x цифров контролер 1 х писалка 1x6 бр/пакет (3 FP /5 FP/1 P/5 ПЕНСА/7 P /1 D) 1 x адаптер 1 х кабел 1 х 1 х Ръководство за обучение на cd-диск.

Декларирани характеристики