.

Кошница за съхранение на Динозаврите ALAZA, Водоустойчива Кутия за съхранение, Органайзер за детски играчки, Детски Душ, 14,2X10,2X8,3 Инча, Безшевни Вектор фигура на Диноз?

Кошница за съхранение на Динозаврите ALAZA, Водоустойчива Кутия за съхранение, Органайзер за детски играчки, Детски Душ,

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

платно 【Размер】 14,2 на (Д) х 10,2 (Ш) х 8,3 (В) от инча, за тази сгъваема кошница за дрехи ние предлагаме 1 бр. 【Материал】 Отвън здрав платно, вътре водоустойчив, дръжка от изкуствена кожа. 【Сгъваема】 Тази правоъгълна кошница за тоалетни принадлежности може бързо да се прибират, когато от него не се използват. 【Многоцелеви】 Тази количка за бельо може да се използва в различни помещения, като спалня, баня, дамская стая, хол, тоалетна стая. 【Инструкции за грижа】 : Тази количка за бельо може да се пере само ръчно.Кошница за дрехи ALAZA със сгъваеми и преносими тематичен графичен принтом идеален за оформяне на стаите в старчески дом.Също така е добра идея за подарък за Деня на майката, за вашето семейство, приятел.Размер 14,2 на (Д) х 10,2 (Ш) х 8,3 (В) инча; Материал сверхпрочный платно, вътре водоустойчив, дръжка от изкуствена кожа Повод Тази количка за бельо може да се използва в различни помещения, като спалня, баня, дамская стая, хол, тоалетна стая.Инструкции за грижа за Ръчно пране.

Декларирани характеристики