.

JSUSOU за Alcatel Joy Tab 2 Калъф | Сверхпрочный, защитен от падане, Мек Силикон Здрав Защитен калъф с вградена стойка за Alcatel Joy Tab 2 8 инча 2020 г. съобщение (модел: 9032Z) за деца | Чер?

JSUSOU за Alcatel Joy Tab 2 Калъф | Сверхпрочный, защитен от падане, Мек Силикон Здрав Защитен калъф с вградена стойка за Alcatel

BGN 7.99

Сума
Налично за поръчка

✅【Съвместимост】 ???? е Съвместим с 8-инчов таблетен Metroby t-Mobile Alcatel Joy Tab 2 2020 г съобщение, модел 9032 Z ? НЕ е подходящ за Alcatel Joy TAB 8 2019 година на издаване, модел 9029 Z или други таблети? Моля проверете вашия таблет, за да се избегне неправилно стаи модели. ✅【Защита на цялото тяло】 Калъф за таблет Alcatel Joy Tab 2 е изработен от омекотяване действително нетоксичен силикон и поликарбонат, който предпазва вашия таблет от случайни капки, удари и сътресения. ✅【Вградена поставка】 На задната страна на своята практика за таблет Alcatel Joy tab 2 2020 уникална конструкция на каботажните осигурява хоризонтално / вертикално положение за гледане на филми, което е удобно за вашата работа и живот. ✅【Лесна инсталация】 Всички бутони, крикове и устройства са с точни отвори.Следвайте инструкциите на ръководството, за да опростят инсталацията на корпуса. ✅【За обслужване на клиенти】 Осигури професионално обслужване на клиенти, ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема. оферта своята практика JSUSOU в съчетание със силикон и пластмаса-корпус направи този здрав защитен калъф, широко използван в детски и работни помещения.Ние предлагаме multicolor за обогатяване на вашия избор, а не само един избор.НЕ е подходящ за 8-инчов таблет на Alcatel Joy Tab 2019 година на производство на модела 9029 Z или други таблети.Преди закупуване уверете се, че това е правилната модел, ако нещо се случи с калъф, моля свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Надеждна трехслойная защита гарантира, че вашето дело е да издържи падане или почука и ще запази работоспособност.Той предоставя цялостна защита, намалява вредата на екрана и сигурно удължава срока на експлоатация на вашия таблет.Завъртане на поставка поддържа пейзажна режим, портретен режим и ъгъл на набор на текст.Точни деколтета осигуряват пълен достъп до всички функции (бутони, колонки, камери, порт за зареждане).С помощта на този ултра силна противоударного своята практика можете да го използвате в най-различни сценарии, за да отговарят на вашите нужди.Освободете ръцете си, когато се проследяват с пълни неща с ръцете си.

Декларирани характеристики