.

Детски Прорезыватель Zooawa, Мека Дрънкалка и играчка с докосване на топката за никнене на млечни зъби, за да облекчи болката, Играчка-Дрънкалка с лъжичка-прорезывате?

Детски Прорезыватель Zooawa, Мека Дрънкалка и играчка с докосване на топката за никнене на млечни зъби, за да облекчи болката,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

БЕЗОПАСЕН МАТЕРИАЛ – Този прорезыватель е изработен от хранително-ABS-материал, който е много безопасно за вашето бебеТя отлично издържа на висока температура до 120 градуса. Редовно мийте я с препарат за миене на шишета или потапяйте в преварена вода (около 3 минути), за бебето може да е безопасно да дъвче. Опасност от задушаване -играчка съдържа малки детайли, моля, използвайте я под прякото наблюдение на възрастен. Своевременно заменяйте го при наличие на повреда или счупване.ОБЛЕКЧАВАНЕ на БОЛКИ - Прорезыватель от TPU мек и гъвкав, той е много удобен за дъвчене, което помага за масаж на венците и за облекчаване на болката при прорезывании на зъбите.Е снабден с различни видове первази на прорезывателе, които могат да подобрят процеса на дъвчене и допринасят докосване на развитие. 12 пръстени от TPU заобиколени от в няколко направления за детето е удобен за хващане.Дизайн дрънкалки – въртене на 360 градуса с дизайн дрънкалки ще привлече вниманието на детето, може да се използва и въртящи се топчета-за улавяне или играчка за никнене на млечни зъби, за да допринесе за докосване на развитието на детето и масаж на венците, за облекчаване на болката при прорезывании на зъбите. Дизайн във формата На КЪЛБО -играчка за никнене на млечни зъби извършва под формата на топчета, тя е кръгла и гладка, без остри ръбове и ъгли, тя по-добре ще защитава нежната кожа на бебето и здравето на устната кухина.ПРОСВЕТА РАЗВИТИЕТО на визуално - Дизайн, ярки цветове с висока чистота, допринася за визуален развитието на детето и му помага да разпознава различни видове цветя.

Декларирани характеристики