.

Тавана кука Hemoton Тавана кука кука на тавана 2 бр. Стенни куки тежки куки за цветя кошници таван закачалки за вятърни камбанки (бели) Има куки стенни закачалки стенни ?

Тавана кука Hemoton Тавана кука кука на тавана 2 бр. Стенни куки тежки куки за цветя кошници таван закачалки за вятърни камбанки

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Качествени стенни куки, достатъчно здрава, за изтегляне на продуктаМогат да бъдат инсталирани на много места по ваше желание, за окачване на палтото, кошници с цветя и т., Може в пълна степен да използвате вертикалното пространство, така че къщата може да бъде отразена.Крючковая част и основата, плътно свързани, те няма да бъдат лесно отваливаться от стената.С плоска основа, удобно за монтаж на плосък стената с помощта на 3-подходящите винтове (не са включени в комплекта).Описание Невероятно издръжлив и надежден стенен елемент.Качествени стенни куки, достатъчно здрава, за изтегляне на продукта на малък или средно тегло.Характеристики Материал : желязо. - Качествени стенни куки, достатъчно здрава, за изтегляне на стоки на малък или средно тегло.-С плоска основа, удобно за монтаж на плосък стената с помощта на 3-подходящите винтове (не са включени в комплекта).-Крючковая част и основата, плътно свързани, не ще бъде лесно да отваливаться от стената.- Могат да бъдат инсталирани на много места по ваше желание, използвани за окачване на палтото, кошници за цветя и т. - Помага да се възползват пълноценно от вертикалното пространство за вашия дом може да е спретнат.Пакетът включва 2 x Стенни се измъкне.

Декларирани характеристики