.

Натурален изсветлител вода Dr. Tim's Aquatics Saltwater Clear-UP – За аквариуми, за филтриране на вода, лечение на заболявания – Екологично чист разтвор за почистване на водата – ?

Натурален изсветлител вода Dr. Tim's Aquatics Saltwater Clear-UP – За аквариуми, за филтриране на вода, лечение на заболявания

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Този продукт се продава на трета страна на продавачаОтстъпка се предлага .Това е отстъпка за ограничен период от време.Отстъпка не се прилага за цифрово съдържание.Отстъпката е валидна до изтичане на срока за доставка или до отмяна. До цени, с предварителна отстъпка могат да се прилагат такси за доставка или данъци. си запазва правото да промени или да отмени отстъпка по всяко време.Ако някой от продуктите или съдържание, свързани с тази отстъпка, ще бъде върнат, възвръщаемостта ще бъде равна на сумата, която сте платили за продукт или съдържание, в съответствие с приложимите правила за връщане.Aquatics Clear-UP от Dr Tim за аквариуми с морска вода е 100% натурален изсветлител вода, съдържащи полезни бактерии, които притежават способността да "отслаивать" малки частици от аквариумной вода."Floc" позволява на частици лесно се изхвърлят аквариумным плат, осигурява кристално чиста вода и повишаване на ефективността на филтъра.Средство за почистване не съдържа вредни химикали!Използвайте за осигуряване на здравословна екосистема за чувствителните риби и растения.

Декларирани характеристики