.

GRETD 12-инчов усилвател на екрана на мобилен телефон Проектор, Преносими Къмпинг Пътуване Тенис на 3D Видео Филм под Лупа Подкрепа телефон (Цвят: OneColor)

GRETD 12-инчов усилвател на екрана на мобилен телефон Проектор, Преносими Къмпинг Пътуване Тенис на 3D Видео Филм под Лупа

BGN 121.00

Сума
Налично за поръчка

дисплей : Огледален екран Fresnel използва технология за оптично увеличение, което може да се увеличи до 3-4 пъти, ефективно излъчващи радиация, генерирани от мобилен телефонРазтегателна конструкция : опъвам силиконовата кръг бутона, и след това ще се появи екран.Този режим раздвижного на екрана помага за защита на екрана и е по-подходящ за транспортиране.Лесно управление : экранный усилвател удвоява размера на екрана, така че да можете максимално използване на филми и видео записи на своя смартфон.Добавяне на Bluetooth клавиатура и да я използвате за възпроизвеждане. материали : ABS-пластмаса и огледало Fresnel, здрав и издръжлив, още по-висока резолюция.Регулируем ъгъл на видимост поднимаемой рамка.Нескользящая силиконова подплата предпазва и стабилизира телефон.Отлична съвместимост : независимо от това, дали използвате телефон, прожекционен екран с увеличително стъкло, можете да използвате с вашето устройство. Визуално удоволствие от 3 D ви позволява да се избегне на зрителната умора. дисплей : Огледален екран Fresnel използва технология за оптично увеличение, което може да се увеличи до 3-4 пъти, ефективно излъчващи радиация, генерирани от мобилен телефон. Разтегателна конструкция : опъвам силиконовата кръг бутона, след което ще се появи на екрана.Този режим раздвижного на екрана помага за защита на екрана и е по-подходящ за транспортиране. Лесно управление : экранный усилвател удвоява размера на екрана, така че да можете максимално използване на филми и видео записи на своя смартфон.Добавяне на Bluetooth клавиатура и да я използвате за възпроизвеждане. материали : ABS-пластмаса и огледало Fresnel, здрави и трайни, още по-висока разделителна способност.Вдигнете рамка с регулируем ъгъл на видимост.Нескользящая силиконова подплата предпазва и стабилизира телефон. Отлична съвместимост : независимо от това, дали използвате мобилен телефон, на екрана на проектора с увеличително стъкло, можете да използвате с вашето устройство. 3 D-визуално удоволствие може да се избегне зрителната умора.Параметри : Материал : ABS-пластмаса + лещи Phoenix Увеличение : 3-4 пъти Функции : усилване, за защита на очите, радиационна защита, поставка-държач Размер на продукта : 260 * 174 * 9 мм Цвят : черен, бял, червен Опаковка : 1x екранна лупа (с изключение на мобилни телефони и друга подпори) Офис продукти, офис и ученически принадлежности аксесоари Организаторите на работното място Увеличители.

Декларирани характеристики

Material:
ABS plastic + Phoenix lens
Magnification:
3-4 times
Functions:
amplification, eye protection, radiation protection, stand holder
Product size:
260 * 174 * 9mm
Color:
Black, White, Red
Packing:
1x screen magnifier(Excluding mobile phones and other props):
Office Products Office & School Supplies Desk Accessories Workspace Organizers Magnifiers :