.

Конектори за кабели, Клеми В асортимент, Комплект Трайни Клемм за Електрически кабели от Месинг с Чекмедже за съхранение на електроника, за лодки, електрическото о?

Конектори за кабели, Клеми В асортимент, Комплект Трайни Клемм за Електрически кабели от Месинг с Чекмедже за съхранение

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Всички быстроразъемные връзка T wire имат ярки цветове, които улесняват разпознаването на различни съединенияОбхват на свързване е от 0,5 до 4,0 квадратни милиметра, а връзката се изпълнява бързо и просто, просто поставете и натиснете.Голям брой ще задоволи всички ваши нужди в свързването, а прозрачната кутия в голяма степен по-лесно съхранение.Месинг материал има отлични проводимост, както пружина на тока от неръждаема стомана лесно се отпуснете и отвалиться. Найлонова обвивка PA66 пожароустойчива и е устойчив на високи температури, както и към стареене и корозия.Всички быстроразъемные връзка T wire имат ярки цветове, които улесняват разпознаването на различни съединения.Обхват на свързване е от 0,5 до 4,0 квадратни милиметра, а връзката се изпълнява бързо и просто, просто поставете и натиснете.Голям брой ще задоволи всички ваши нужди в свързването, а прозрачната кутия в голяма степен по-лесно съхранение.Месинг материал има отлични проводимост, както пружина на тока от неръждаема стомана лесно се отпуснете и отвалиться. Найлонова обвивка PA66 пожароустойчива и е устойчив на високи температури, както и към стареене и корозия. Всички быстроразъемные връзка T wire имат ярки цветове, които улесняват разпознаването на различни съединения. Голям брой ще задоволи всички ваши нужди в свързването, а прозрачната кутия в голяма степен по-лесно съхранение. Месинг материал има отлични проводимост, както пружина на тока от неръждаема стомана лесно се отпуснете и отвалиться. Найлонова обвивка PA66 пожароустойчива и термостойкая, както и против стареене и тя е устойчива против корозия. Обхват на свързване е от 0,5 до 4,0 квадратни милиметра, а връзката се изпълнява бързо и просто, просто поставете и натиснете.Как да използвате : Начин на свързване на основните проводници : 1. Поставете тел в гнездо за свързване на основните проводници; 2. Затваряне на скоба за кабели и затегнете го клещи; 3. Попълнете обжим клещи; 4. Свързване на основния тел завършен, а Начин на сплитер за свързване проводници : 1. Изгладете тел 9-10 мм; 2. Поставете тел и силно натиснете го клещи; 3. Поставете ивица на кабели в съединителя на основния проводник и я закрепете; 4. Връзка приключи.Параметри : Тип на продукта : Т-образен съединител Изолационен ръкав Материал : найлон Материал края : месинг Обхват на свързване : 0,5-4 mm2 Режим на свързване : plug и четири задвижващи колела / двойно Осъществяване Списък : 120 x Т-образен съединител или 240 x Т-образен съединител.

Декларирани характеристики

Item Type:
T Wire Connector
Insulation Sleeve Material:
Nylon
End Material:
Brass
Wiring Range:
0.5-4mm²
Wiring Mode:
Plug-In and Plug-Out
Package List:
120 x T Wire Connectoror:
240 x T Wire Connector :