.

Jepufo Щастливи Подаръци за пенсиониране за жените 2022, най-Добрите Подаръци за пенсиониране за мама, Колеги, Забавни Подаръци за пенсиониране, Прощальные Подаръци за ?

Jepufo Щастливи Подаръци за пенсиониране за жените 2022, най-Добрите Подаръци за пенсиониране за мама, Колеги, Забавни Подаръци

BGN 16.44

Сума
Налично за поръчка

【Идея за подарък за пенсиониране】 Нито ден след страхотна пенсиониране, означава, че е време за ново приключениеЛегендата официално се пенсионирах през 2022 година. Никога не подценявайте това, което сте направили, и тези на живот, към който ще прикоснулись. 【Премиум качество】 микропильное одеало с размер 60 *50 см от 100% полиэстеровой фланела.Той се различава лесно, сверхмягкостью, дълготрайност за използване, защита от търкалянето и т. 【Подарък се пенсионират】 Не пропускайте идеалният подарък за нея!Това сверхмягкое фланелевое одеяло, предназначен за пенсионери.Това одеяло носи не само топлина, но и усмивки, кураж и чувство на любов.Дизайнът на този одеяла е уникален толкова, колкото и на получателя, и тя ще бъде твоя хубав подарък. 【Многоцелеви】 Можете да изпратите това на одеяло на други хора като подарък за пенсиониране или за празници, като Коледа, Деня на благодарността и Деня на майката.Освен това, той е идеален за ежедневна употреба в стаите, дивани, легла принадлежностях, sof, и т. също така Е полезно, когато се извършват дейности на открито, като например пикник, игри на плажа, къмпинг, почивка на парти и т. 【Лесен за】 Му може да се пере в машина и ръчно, за него е лесно да се грижи и тя е здрава в продължение на много години.Характеристики : Меко одеяло за жени може да се пере в машина и ръчно, за него е лесно да се грижи, което спестява време и енергия.Меко покривало за легло е подходяща за повечето сезона, можете да го използвате при четене и гледане на филми у дома, а също и като одеяла на открито за къмпинг и пътешествия.Технически характеристики : Материал : полиестер фланела Цвят : както е показано на снимката Размер : около 50x60 инча Помещение включва : 1 х фланелевое одеяло за пенсиониране Забележки : При ръчни измервания са възможни малки грешки в размер на.Цветовете могат да се различават леко от различни екрани.

Декларирани характеристики