.

Универсална Просто Закачалка за кърпа, Кърпа от Матирана Неръждаема Стомана, 3-Ярусная Закачалка с Хавлиени Кърпи с Куки, Стенен Държач за Кърпи за Кухня, Баня, Тоал?

Универсална Просто Закачалка за кърпа, Кърпа от Матирана Неръждаема Стомана, 3-Ярусная Закачалка с Хавлиени Кърпи с Куки,

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

☛ Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас навреме, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа ☛Богат на функции закачалка за хавлии за баня, с товароподемност до 15 кг, за съхранение и сушене на вашите кърпи. ☛ Сложете го в банята, спалнята, кухнята, офиса, бар, работилница, градински навес или на други места, може да виси на различни чаршафи или малки предмети.Лесно се монтира, прости, но практични. ☛ Имаме гаранция за качество.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да решите и се надяваме на добро сътрудничество. ☀ Добре дошли в нашия магазин, ние сме щастливи да се погрижат за вас.Подробна информация за продукта : Продукт : закачалка за хавлии за баня Размер : 60 см, 70 см, 80 см, Материал : неръждаема стомана Тегло : 0.8 кг, 1 кг, 1,2 кг Товароносимост : 10-15 кг Начин на инсталиране : монтиране на Приложение : Поставете ги в банята, спалнята, кухнята, офиса, бар, работилница или градински навес.Аксесоари : расширительные винтове ABS, инсталационните винтове, декоративни шапки.Пратката включва : 1 х Закачалка за полотенецпожалуйста, не се колебайте да ни остави съобщение, ако имате някакви въпроси.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предложим най-добрите ни услуги.

Декларирани характеристики