.

DIYOVNAK Мини нокти за коса, малка скоба за коса, 0,59 инча, щипки за коса, 48 бр. в опаковка (Прозрачен пеперуда-48 бр.)

DIYOVNAK Мини нокти за коса, малка скоба за коса, 0,59 инча, щипки за коса, 48 бр. в опаковка (Прозрачен пеперуда-48 бр.)

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Общо 48 броя щипки за косаТова е достатъчно за вашето състав и подмяна в ежедневния живот.Добро качество и лесно да се прекъсне.Тези мини щипки за коса са изработени от здрава пластмаса и метал.Лесен за нанасяне : Полезни мини щипки за коса не се плъзгат, което позволява добро задържане на косата и няма да навреди на косата; те са лесни за изпълнение и те ще ви помогнат да направите красиви прически.Тези малки фиби за коса представляват дребни, моля, дръжте ги далеч от деца, за да се избегне задушаване на грешка. размер : 0,59 инча.Гаранция : Ако вие чувствате неудовлетвореност, след получаване на продукта, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще ви помогнем да разрешите този проблем.Мини нокти за коса DIYOVNAK, малка скоба за коса, 0,59 инча, щипки за коса, 48 бр. в опаковка, общо 48 броя, щипки за коса, за вас.Това е достатъчно за вашето състав и подмяна в ежедневния живот.Добро качество, него не е лесно да се прекъсне.Тези мини щипки за коса са изработени от здрава пластмаса и метал.Лесен за нанасяне : Полезни мини щипки за коса не се плъзгат, което позволява добро задържане на косата и няма да навреди на косата; те са лесни за изпълнение и те ще ви помогнат да направите красиви прически.Тези малки фиби за коса представляват дребни, моля, дръжте ги далеч от деца, за да се избегне задушаване на грешка. Размер : 0,59 инча Гаранция : Ако вие чувствате неудовлетвореност, след получаване на продукта, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще ви помогнем да разрешите проблема.

Декларирани характеристики