.

Симулатори за Аеробен фитнес TOPYL, Степпер за Повдигане и Спускане По стълбите, Мултифункционален Тренажор Премиум-Клас, Начало Степпер Pinka 44x36x33 см (17x14x13 инча)

Симулатори за Аеробен фитнес TOPYL, Степпер за Повдигане и Спускане По стълбите, Мултифункционален Тренажор Премиум-Клас,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Характеристики - Този велоергометър ви позволява да упражнява постоянен, като ви предоставя разнообразни упражнения за поддържане на физическа форма на дома, офиса или навсякъде другаде, където искате да тренираттози мини-страйдер компактен и лек, което го прави лесен за употреба. 6 Вида упражнения - Степпер се Движи нагоре-надолу и от страна в страна С минимални скручивающим действие, като ви помага да изпълняват упражнения за цялото тяло, лесно и ефективно.С помощта на нашия степпер, можете да се изпълняват клекове, усукване на талията и упражнения едновременно. шаване седалището мускулите от страна в страна помага за укрепване на тренировъчен център. с помощта на ленти съпротива ще можете да доведе в тонус мускулите на гърдите, раменете и ръцете.LCD дисплей - Шагающая машината е оборудвана С LCD монитор, който работи от 1 батерия тип Ааа), показва времето, броя на редовете, общ брой и Calories.it Може да следи и записва данни за вашите движения, така че да могат да удобно да планирате следващото Си тренировка.Компактен и удобен : заема съвсем малко място, можете да го поставите навсякъде в дома си и да спортуват по всяко удобно за вас време. Степпер - тя наистина е идеалният треньор за даване на форма на вашите ръцете, бедрата, талията, краката и изграждане на идеална фигура.Стълбищни Stepper - Чудесен Партньор За упражнения на закрито!Проста функция В съчетание с висококачествена стомана материал е подходящ за практикуване на спорт за всички членове на семейството. изисква 0,16 кв. метра пространство.Описание е Силно препоръчително, ако искате да поддържате форма и да се забавляват от професионални аеробика, степ-упражнения.Степпер идеален за спорт или редовна употреба в домашни условия. У Дома или в офиса, можете да поканите свои приятели или семейство, заедно да спортуват за поддържане на здравето и физическата си форма. Многофункционален тренажор за фитнес с табуреткой, въртящи се на повърхността за сядане на 360 градуса, може да се използва като тренажор за усукване на талията. Step aerobic ще ви представим уникални професионални аеробни упражнения. Забележка : Моля, имайте предвид товароподемност преди да използвате Размера на продукта : 44x36x33 см нето Тегло на продукта : 7 кг Материал изделия : въглеродна стомана + PVC пластмаса Тегло на продукта : 150 кг Характеристики : здрава платформа, удобен за Съхранение и Лесен за переноске и монтаж по Избор За редовна домашна употреба и спорта, идеален за площи, както и използването на вратата осигурява отлично сцепление с всякакъв пол Кликнете на жълтия бутон "добави в количката" отгоре Точно сега, просто се наслаждавайте на фитнес-упражнения по всяко време и на всяко място!".

Декларирани характеристики