.

Пискюл за основи от 2 теми, Безупречна пискюл Кабуки, Высокоплотная Мека Коса за грим, Шестостенни пискюл за консилера за лице за смесване на течности, кремове или б?

Пискюл за основи от 2 теми, Безупречна пискюл Кабуки, Высокоплотная Мека Коса за грим, Шестостенни пискюл за консилера за лице

BGN 6.39

Сума
Налично за поръчка

【Безупречна четка за грим 2 елемента】 Тази професионална четка за нанасяне на основа идва с мека четка за нанасяне на консилера на лицето за получаване на безупречно, без още и красиво покритие в най-кратки сроковеМека четина по-подходящ от двете страни на носа.Подходящ за всички видове козметика.Висококачествен косъм от синтетични или изкуствени влакна Използване на висококачествени четина от изкуствени влакна, за по-мека и по-приятна за кожата, отколкото много от четината на пазара. 【Цялостно прилагане на】 Пискюл за грим с основа за прах, консилера, тонален крем и т. Използвайте четка за Rynluna за естествена, непористого покриване на петна и спестете пари. 【Като различен подарък】Четка за нанасяне на тонален крем Rynluna е уникален hexagonal дизайн, който е много удобен за хващане, приятен защитен калъф, който предпазва вашата четка, изглежда много щедро, както и ще се превърне в чудесен подарък за предстоящите празници. 【Високо качество】 Пискюл за нанасяне на тонален крем с много добро качество, мека четина.Създайте идеален образ с помощта на четка за нанасяне на тонален крем Rynluna, ние искаме най-доброто за всички. 【Безупречна четка за грим 2 елемента】 Тази професионална четка за нанасяне на основа идва с мека четка за нанасяне на консилера на лицето за получаване на безупречно, без още и красиво покритие в най-кратки срокове.Мека четина по-подходящ от двете страни на носа.Подходящ за всички видове козметика.Висококачествен косъм от синтетични или изкуствени влакна Използване на висококачествени четина от изкуствени влакна, за по-мека и по-приятна за кожата, отколкото много от четината на пазара. 【Цялостно прилагане на】 Пискюл за грим с основа за прах, консилера, тонален крем и т. Използвайте четка за Rynluna за естествена, непористого покриване на петна и спестете пари. 【Като различен подарък】Четка за нанасяне на тонален крем Rynluna е уникален hexagonal дизайн, който е много удобен за хващане, приятен защитен калъф, който предпазва вашата четка, изглежда много щедро, както и ще се превърне в чудесен подарък за предстоящите празници. 【Високо качество】 Пискюл за нанасяне на тонален крем с много добро качество, мека четина.Създайте идеален образ с помощта на четка за нанасяне на тонален крем Rynluna, ние искаме най-доброто за всички.Дайте да ви перфектен външен вид, започнете нов опит с изискан грим.

Декларирани характеристики