.

Хартиени Кръгли салфетки FunWheat, набор от 12 салфетки за маси от заведения за хранене, 15-Цолови Топлоустойчива Подложки за масата, Натурални подложки за ръчно изработ?

Хартиени Кръгли салфетки FunWheat, набор от 12 салфетки за маси от заведения за хранене, 15-Цолови Топлоустойчива Подложки за

BGN 18.99

Сума
Налично за поръчка

★ Материал : Тези кърпи са изработени от 100% хартия, винтажной, ръчен труд и опазване на околната среда, защита на вашата маса от разливи и петна ★ Опаковка : 12 бр. / набор, опаковани в една картонена кутия.Лесно се поставя след разопаковане. Диаметър 15 инча е достатъчно за всеки чинии или купички. ★ Дизайн : Дизайн хубаво семе ще даде специално усещане на вашето масата за вечеря, ще даде на вашето вечеря на свежест и елегантност, подходящи за чехлам на столове, настолни пешеходна пътека с прозрачна текстура. ★ Лесно почистване : Петното почистете с влажна кърпа.Не перете пишеща машина и ръчно.Не е водоустойчив. ★ Причина : идеален за всяко придобиване на село или ферма, свързани с темата.Идеален за ежедневна употреба както на закрито, така и на открито, сватба, обедната зала, кухня, ресторанти, хотели, чай или кафе, Коледа, Деня на благодарността, семейни събирания, рожденни дни, празници, партита, сватби, барбекю, както и подходящи за подарък.

Декларирани характеристики