.

Основна Закачалка за дрехи VIPEK V7, Тежкотоварни Закачалка за дрехи с рафтове, Преносим Закачалка за дрехи, Метална Закачалка за дрехи, 5 Нива, Отделно Стоящ шкаф, Сист?

Основна Закачалка за дрехи VIPEK V7, Тежкотоварни Закачалка за дрехи с рафтове, Преносим Закачалка за дрехи, Метална Закачалка

BGN 9.33

Сума
Налично за поръчка

【Размери и товароносимост】 Базов кабинет система VIPEK V7 има размери 45 "Lx16,5"Wx76,4"H, максимално натоварване 620 килограмаОсвен това, един окачен на прът с капацитет до 90 килограма, а една метална полк - от 88 килограма. Увеличете пространството за съхранение. 【Добре организирана закачалка за дрехи】 Двойна подвесная барабани идеален за захващане на рокли, костюми, ризи, панталони, без гънки.А 5-диференцирани рафтове за съхранение осигуряват достатъчно място за чанти, шапки, сгъване на дрехи, кутия за съхранение, постелки.Попрощайся с кал!. 【Здрава и устойчива】 Метална закачалка за дрехи heavy duty е изработен от висококачествена въглеродна стомана с прахово покритие за защита от вода и ръжда.Освен това, той все още е снабден с аксесоари срещу преобръщане, за да се запази по-устойчив. 【Различни сценарии за използване на】 Переносную в съблекалнята, багажник може да се използва навсякъде, където трябва, например, антре, спалня, дрешник, на балкона, в банята, антрето и т. 【Лекотата на монтажа】Багажник-купе е конструиран със система за фиксиране с плъзгаща облицовки, която ви позволява лесно да регулирате или самостоятелни му при монтаж.Можете лесно да го инсталирате, като следвате инструкциите, никакви средства не се изисква.Заедно с денонощна приятелска услуга за поддръжка на клиенти. 【Размери и товароносимост】 Базов кабинет система VIPEK V7 има размери 45 "Lx16,5"Wx76,4"H, максимално натоварване 620 килограма.Освен това, един окачен на прът с капацитет до 90 килограма, а една метална полк - от 88 килограма. Увеличете пространството за съхранение. 【Добре организирана закачалка за дрехи】 Двойна подвесная барабани идеален за захващане на рокли, костюми, ризи, панталони, без гънки.А 5-диференцирани рафтове за съхранение осигуряват достатъчно място за чанти, шапки, сгъване на дрехи, кутия за съхранение, постелки.Попрощайся с кал!. 【Здрава и устойчива】 Метална закачалка за дрехи heavy duty е изработен от висококачествена въглеродна стомана с прахово покритие за защита от вода и ръжда.Освен това, той все още е снабден с аксесоари срещу преобръщане, за да се запази по-устойчив. 【Различни сценарии за използване на】 Переносную в съблекалнята, багажник може да се използва навсякъде, където трябва, например, антре, спалня, дрешник, на балкона, в банята, антрето и т.

Декларирани характеристики