.

Шарикоподшипниковые Завъртането Риболовни 25шт Бочкообразные Завъртането Риболовни Принадлежности за Заваряване Пръстени От Неръждаема Стомана Высокопрочные П?

Шарикоподшипниковые Завъртането Риболовни 25шт Бочкообразные Завъртането Риболовни Принадлежности за Заваряване Пръстени

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Топки от неръждаема стомана, изтеглени за плавно действие, се въртят без ограничения и е сведена крутку до минимумСтръв или риба на края на въжето се върти, вертлюг ще леске да се върти и да запази своята сила. 【STRONG】 Шарнирные връзка шарикоподшипника SHADDOCK изработени от меден корпус с сварочным пръстен от неръждаема стомана, силна теглителна сила 35-390 паунда. 【ГЛАДКА】 Топки от неръждаема стомана, изтеглени за плавно действие, осигуряват максимална защита вертлюгов от усукани и заплетени линии. 【УСТОЙЧИВОСТ на КОРОЗИЯ】 Отлична устойчивост на корозия, устойчивост на износване и устойчивост на удар, одобрен за използване в морски или сладководни води. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 Риболовни въртящи конектори са добри за различните оснасток и производство на направляващи.Висока ефективност при риболов на костур, обикновена сладководни и морски риболов, офшорни риболов. високо съдържание на риболовни шарикоподшипниковых вертлюгов в чантата си. 【STRONG】 Шарнирные връзка шарикоподшипника SHADDOCK изработени от меден корпус с сварочным пръстен от неръждаема стомана, силна теглителна сила 35-390 паунда. 【ГЛАДКА】 Топки от неръждаема стомана, изтеглени за плавно действие, осигуряват максимална защита вертлюгов от усукани и заплетени линии. 【УСТОЙЧИВОСТ на КОРОЗИЯ】 Отлична устойчивост на корозия, устойчивост на износване и устойчивост на удар, одобрен за използване в морски или сладководни води. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 Риболовни въртящи конектори са добри за различните оснасток и производство на направляващи.Висока ефективност при риболов на костур, обикновена сладководни и морски риболов, офшорни риболов. високо съдържание на риболовни шарикоподшипниковых вертлюгов в чантата си.

Декларирани характеристики