.

Държач на Капака на Тигана 5 Двойки Органайзер за Капак на Тигана Монтиране на стена Поставка За Капака на Тигана Притежателя дъска за Табла Готварска Плоча Обслуж?

Държач на Капака на Тигана 5 Двойки Органайзер за Капак на Тигана Монтиране на стена Поставка За Капака на Тигана Притежателя

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

титуляр капаци за тенджери Лека и фина обработка, поради което той лесно се деформират органайзер за поставка за саксии може да се инсталира като куката и поставка за подкрепа. стойка за кухненска чинии-добро съхранение на капаци за тенджери, чинии, кръгли тави. капак за тиган могат да издържат на натоварването, ефект залепване, запазва вашата кухня чисти и чиста. титуляр капаци за тенджери много издръжлив и може да се използва в продължение на дълго време. титуляр капаци за тенджери Лека и фина обработка, поради което той лесно се деформират. органайзер за поставка за саксии може да се инсталира като куката и поставка за подкрепа. стойка за кухненска чинии-добро хранилище за капак за тиган, чиния кръгла тава, поставка за капака на тигана, която обезпечава натоварването, ефект залепване, запазва вашата кухня чисти и чиста. държач на капака на тигана е изключително издръжлив и може да се използва в продължение на дълго време.Функция - Цвят : син.- Размер : 16, 5x5x4, 5 см. на Помещение и включва - 5 двойки x органайзер за капака на гнездото.

Декларирани характеристики