.

LLDYNW 6 бр. Химикалки-Русалки, Творчески Дръжки в Океана Теми, Дръжки За Кухненски шкаф, Прибиращи Дръжки за Шкафа, Прибиращи Дръжки за чекмеджета От С Сплав С Един Дуп?

LLDYNW 6 бр. Химикалки-Русалки, Творчески Дръжки в Океана Теми, Дръжки За Кухненски шкаф, Прибиращи Дръжки за Шкафа, Прибиращи

BGN 8.53

Сума
Налично за поръчка

★ Материал : Изработен е от висококачествена сплав с, е издръжлив и траен, е лесен за инсталиране и има дълъг срок на служба ★ Размер : 5 см/1,97 инча * 5 см/1,97 инча * 2,2 см/0,87 инча (Д * Ш * В). ★ Сфера на приложение : Mermaid в нашия дом, сладък и реалистична, текстурата на повърхността на прозрачна, край фино полирани и гладки, и при използване не ще порезана, а дръжката-русалка подходящи за много случаи, като шкафове, гардероби, нощни шкафчета, шкафчета за обувки, чекмеджета, скринове, баня, хотел, офис, всякакви декорации. ★ Дизайн "Русалка" : креативна дръжка в ретро стил, в стил "Русалка на тема морски плаж", на външен вид е много красива и здрава, добра устойчивост на износване добра форма модерна и лесна, придающая мебели елегантен темперамент.И ще красив декоративен ефект на всяко помещение. ★ Инсталиране : лесно Можете да обновите вашите мебели, с помощта на нашите подходящите винтове. ★ Материал : Изработен е от висококачествена сплав с, е издръжлив и траен, е лесен за инсталиране и има дълъг срок на служба. ★ Размер : 5 см/1,97 инча * 5 см/1,97 инча * 2,2 см/0,87 инча (Д * Ш * В). ★ Сфера на приложение : Mermaid в нашия дом, сладък и реалистична, текстурата на повърхността на прозрачна, край фино полирани и гладки, и при използване не ще порезана, а дръжката-русалка подходящи за много случаи, като шкафове, гардероби, нощни шкафчета, шкафчета за обувки, чекмеджета, скринове, баня, хотел, офис, всякакви декорации. ★ Дизайн "Русалка" : креативна дръжка в ретро стил, в стил "Русалка на тема морски плаж", на външен вид е много красива и здрава, добра устойчивост на износване добра форма модерна и лесна, придающая мебели елегантен темперамент.И ще красив декоративен ефект на всяко помещение. ★ Инсталиране : лесно Можете да обновите вашите мебели, с помощта на нашите подходящите винтове.Модерни дръжки за шкафове.Солидна и здрава.От комфорт до удоволствието, от симулация до уникалност, и да работят заедно, за да се създаде модерен стил от бита.Дръжки-русалка - най-практични и необходими предмети от бита, които ще придадат на стаята си нов вид, както и дръжки за чекмеджета също ще станат чудесен подарък за нов дом или друг специален повод за приятели.

Декларирани характеристики