.

Кола за телефон JELLICO, Кола за телефон, Държач за Мобилен телефон за автомобил отдушник, който е Съвместим с iPhone 11 Pro/11/XS/8/7/6 , Galaxy S10 / S10 + / S9 / S9 +, Note 10, LG, Huawei и други (сребр?

Кола за телефон JELLICO, Кола за телефон, Държач за Мобилен телефон за автомобил отдушник, който е Съвместим с iPhone 11 Pro/11/XS/8/7/6

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Стабилен и изключително гъвкав】 Притискателния скоба olecranon може надеждно инсталиране на вентилационни отвори с всякаква дебелина, той никога няма да падне, като други продукти, независимо от това колко пътят е неравенС помощта на универсална въртяща се топка, тя ще ви осигури най-добрия ъгъл. 【Универсална съвместимост】 Поставка-държач за телефон ACMEME Miracase air vent е съвместим с всички мобилни телефони 4,5 "-6,5".За Apple i Phone 11 (Pro/Pro Max)/ XR / XS Max / XS / X / 8/8 Plus / 7/7 Plus, Samsung Galaxy S10 / S10 Plus / S9/ S8 Edge / Note 9, LG, Google, Sony, Huawei и други. 【Устойчивост на удар и защита на телефона】Зажимная част и долната опора на този автомобил притежателя на телефона са изработени от гъвкав силикон, осигуряването на плавен контакт с устройството и предотвращающего появата на драскотини. 【Лекота на работа】Планина за мобилен телефон с быстросъемной бутон и регулируеми зажимными рычагами позволява много лесно да се вгради и извличане на телефона с една ръка.Осигурете ви по-безопасно шофиране, независимо от това, говорите ли сте се насочили, слушате музика или заряжаетесь. 【30-дневна гаранция за】 JELLICO предлага 30 дневна гаранция за връщане или подмяна в случай на възникване на някакви проблеми с качеството и ученето през целия приятелско обслужване на клиенти.Просто не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим вашия проблем в продължение на 8 часа. 【Стабилен и изключително гъвкав】 Притискателния скоба olecranon може надеждно инсталиране на вентилационни отвори с всякаква дебелина, той никога няма да падне, като други продукти, независимо от това колко пътят е неравен.С помощта на универсална въртяща се топка, тя ще ви осигури най-добрия ъгъл. 【Универсална съвместимост】 Поставка-държач за телефон ACMEME Miracase air vent е съвместим с всички мобилни телефони 4,5 "-6,5".За Apple i Phone 11 (Pro/Pro Max)/ XR / XS Max / XS / X / 8/8 Plus / 7/7 Plus, Samsung Galaxy S10 / S10 Plus / S9/ S8 Edge / Note 9, LG, Google, Sony, Huawei и други. 【Устойчивост на удар и защита на телефона】Зажимная част и долната опора на този автомобил притежателя на телефона са изработени от гъвкав силикон, осигуряването на плавен контакт с устройството и предотвращающего появата на драскотини. 【Лекота на работа】Планина за мобилен телефон с быстросъемной бутон и регулируеми зажимными рычагами позволява много лесно да се вгради и извличане на телефона с една ръка.

Декларирани характеристики