.

Кофа за боклук HIHELO От Неръждаема Стомана, кофа за Боклук с панти Капак, Домакински Баня, Кухня, кофа за Боклук с Голям капацитет, Кухненско кофа за Боклук (Цвят: B)

Кофа за боклук HIHELO От Неръждаема Стомана, кофа за Боклук с панти Капак, Домакински Баня, Кухня, кофа за Боклук с Голям

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Лесен за почистване, кал, с площ от боклук кофи лесно се отстранява прост парцал, трайно уплътнение, кутията лесно се отваря и затваря, вие може лесно да се изважда и да се замени торба за боклук и го хвърли в кошчето Благодарение на простия и елегантния външен вид той е кофа за боклук не само помага съдържа вашата къща чисти и без елементарно, но и е изящна декорация на вашия дом. ДЪЛГОТРАЙНОСТ и лесна за ПОЧИСТВАНЕ : Произведено от ултра силна материал, лесно протираемое влажна кърпа, пластмасова вътрешна кофа лесно да се отстранява за по-удобно рециклиране на отпадъци. Благодарение на простия и елегантния външен вид той е кофа за боклук не само помага съдържа вашата къща чисти и без елементарно, но и е изящна декорация на вашия дом. ПОДХОДЯЩ ЗА ПОЧТИ ВСЯКО МЯСТО : Стилна кофа за боклук с модерен тънък дизайн, който изглежда страхотно и се побира лесно в тесни врати и малки пространства.Добре се вписва в бани, офиси или навсякъде, където пространството е ограничено.Лесен за почистване, кал, с площ от боклук кофи лесно се отстранява прост парцал, трайно уплътнение, кутията лесно се отваря и затваря, вие може лесно да се изважда и да се замени торба за боклук и го хвърли в кошчето. Благодарение на простия и елегантния външен вид той е кофа за боклук не само помага съдържа вашата къща чисти и без елементарно, но и е изящна декорация на вашия дом. ДЪЛГОТРАЙНОСТ и лесна за ПОЧИСТВАНЕ : Произведено от ултра силна материал, лесно протираемое влажна кърпа, пластмасова вътрешна кофа лесно да се отстранява за по-удобно рециклиране на отпадъци. Благодарение на простия и елегантния външен вид той е кофа за боклук не само помага съдържа вашата къща чисти и без елементарно, но и е изящна декорация на вашия дом. ПОДХОДЯЩ ЗА ПОЧТИ ВСЯКО МЯСТО : Стилна кофа за боклук с модерен тънък дизайн, който изглежда страхотно и се побира лесно в тесни врати и малки пространства.Добре се вписва в бани, офиси или навсякъде, където пространството е ограничено.Вътрешен бъчва лесно запознат, подходящ за извозването на боклука, практичен и красив, много подходящ за използване в различни места като къща, спалня, кухня, всекидневна, баня и офис.Наименование на продукта : кофа за боклук Материал, изделия от неръждаема стомана Приложимо място : кухня, офис, всекидневна, баня и 1 Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.

Декларирани характеристики