.

Карта на предното стъкло (25шт) | Ти си паркуешься като лайно | Заявка за патент | Лоша паркинг | Изразете чувствата си, Без да каже нито дума!

Карта на предното стъкло (25шт) | Ти си паркуешься като лайно | Заявка за патент | Лоша паркинг | Изразете чувствата си,

BGN 4.66

Сума
Налично за поръчка

Тази носител на награда картичка-бестселър № 1 е лесен за използване, с уникален дизайн и приятност превръщането!Най-накрая, прост инструмент за ефективно изразяване на чувства.Отървете се от стреса, като карти на предното стъкло съобщават на шофьорите, лошо паркующимся, за това, което чувстваш.Карта на предното стъкло - това е вирусна сензация Tik Tok!Те са вашите любими творци, а сега вие също можете!.Чудесен начин да кажеш на някого, че той дерьмово паркуется, оставяйки тази карта в колата на нарушителя.Размер : 4 'X 4'; (25 картички в опаковката).На всяка опаковка е приложен лесен за използване чанта с цип.Тази носител на награда картичка-бестселър № 1 е лесен за използване, с уникален дизайн и приятност превръщането!.Най-накрая, прост инструмент за ефективно изразяване на чувства.Отървете се от стреса, като карти на предното стъкло съобщават на шофьорите, лошо паркующимся, за това, което чувстваш.Карта на предното стъкло - това е вирусна сензация Tik Tok!Те са вашите любими творци, а сега вие също можете!.Чудесен начин да кажеш на някого, че той дерьмово паркуется, оставяйки тази карта в колата на нарушителя.Размер : 4 'X 4'; (25 картички в опаковката).На всяка опаковка е приложен лесен за използване чанта с цип.Нашата цел е да предаде информация за лош паркиране, с която хората се сблъскват ежедневно, така че ние измислихме карта на предното стъкло, които се отстраняват стреса, което позволява карта на предното стъкло, съобщават лоши парковщикам за това, как те се чувстват. · Тези карти са много лесни за използване, имат уникален дизайн и им е хубаво да обръщате!. · И накрая, най-лесният инструмент за ефективно изразяване на чувства.Облекчаване на стреса, като Карти на Предното стъкло кажа лоша парковщикам за това, което чувстваш. · Карта на предното стъкло - това е вирусна сензация Tik Tok!Те са вашите любими творци, а сега вие също можете!. · Чудесен начин да кажеш на някого, че той паркуется като sht, оставяйки тази карта в колата на нарушителя. · Размер : 4 'X 4'; (25 картички в опаковката).На всяка опаковка е приложен лесен за използване чанта с цип.

Декларирани характеристики