.

Yardwe 5 Комплекта Микро-Пейзаж Декор, Украса За Терариум, Миниатюрни Играчки, Стъклена Купа за Риба, Украшения за Мини-Езерце, Поддържан Фигурки на Риби, Плаващ Шаран, ?

Yardwe 5 Комплекта Микро-Пейзаж Декор, Украса За Терариум, Миниатюрни Играчки, Стъклена Купа за Риба, Украшения за Мини-Езерце,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

ДЕКОР За АКВАРИУМНИ РИБКИ - Отлично качество на изработка на нашите изделия остави у вас приятни впечатленияМИНИАТЮРЕН ШАРАН - Модел шаран, цвете лотос и листа на лотос, лесна поддръжка, напълни аквариума жизнена сила.УКРАСА ЗА АКВАРИУМ с КАРПАМИ - Придайте на вашето аквариуму ярък вид, добавяне на естествена и жива атмосфера.Украса за вашия аквариум - Това е украса подходящи за декорация на аквариум и оформяне на аквариумного пейзаж.ИГРАЧКА-модел РИБКИ - Изработени от безопасна, добър и траен материал, тя не замърсява източник на вода.ДЕКОР За АКВАРИУМНИ РИБКИ - Отлично качество на изработка на нашите изделия остави у вас приятни впечатления.МИНИАТЮРЕН ШАРАН - Модел шаран, цвете лотос и листа на лотос, лесна поддръжка, напълни аквариума жизнена сила.УКРАСА ЗА АКВАРИУМ с КАРПАМИ - Придайте на вашето аквариуму ярък вид, добавяне на естествена и жива атмосфера.Украса за вашия аквариум - Това е украса подходящи за декорация на аквариум и оформяне на аквариумного пейзаж.ИГРАЧКА-модел РИБКИ - Изработени от безопасна, добър и траен материал, тя не замърсява източник на вода.Списък на пакетите 20 x голямата риба 20 x малка рибка 5 x цвете лотос 5 x лист на лотос Характеристики -Тези декорации придават индивидуалност и реалистична среда играчка-модели на fish tank. -Тази имитация на шаран ще даде по-реалистична, естественото усещане за мини-скулптура на риба в аквариума. -Реалистичен външен вид радва очите, създавайки ново настроение за модели на шаран в аквариума. -Материал : Украса от водни лилии от смола -Размер на опаковката : около 15,00x15,00x5,00 см / 5,91x5,91x1 рибка от смола. -Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви представим добро впечатление от декорации от смола "шаран". -За карпом, цвете лотос и листа от лотос-лесно да се грижи, благодарение на което вашият аквариум да бъде изпълнен с жизнена сила. -Цвят : както е показано на фигура Декор за аквариум от смола стоки описаниедля градински декор на терариума със собствените си ръце Е имитация на ландшафтния шаран от смоли и листа от лотос и на цветето лотос за декорация на аквариума. реалистична симулация от смола, което го прави добър за декорация на аквариума. декор статуи Изберете един и да осветите вашия аквариум точно сега. стъклени накити от безопасно смола материал, това да бъде безопасно за вашите риби.

Декларирани характеристики