.

Каишка от портфейла си, джоб за лична карта на джоб с лента, Държач за бейджа на съвсем малък, Чантата на съвсем малък за жени, Модерен Портфейл на съвсем малък, в Чан?

Каишка от портфейла си, джоб за лична карта на джоб с лента, Държач за бейджа на съвсем малък, Чантата на съвсем малък за

BGN 60.48

Сума
Налично за поръчка

【Титуляр за бейджа лесен за използване в продължение на дълго време 【Точка на дизайна】 : Корона цип извършва в кръгла форма, а на горния ляв ъгъл е украсена с удължена линия за дантела.Косо окачена на гърдите, с три пръстени за ключове и шнурком за мобилен телефон, по-функционален и лесен за употреба удължен. 【Приложимо към тълпата】 : изискана декорация от печат, един стил, красива, идеална за жените, може да се използва като подарък за деца, учители, лекари, студенти, приятелки. 【Титуляр за бейджа лесен за използване в продължение на дълго време. 【Точка на дизайна】 : Корона цип извършва в кръгла форма, а на горния ляв ъгъл е украсена с удължена линия за дантела.Косо окачена на гърдите, с три пръстени за ключове и шнурком за мобилен телефон, по-функционален и лесен за употреба удължен. 【Приложимо към тълпата】 : изискана декорация от печат, един стил, красива, идеална за жените, може да се използва като подарък за деца, учители, лекари, студенти, приятелки.

Декларирани характеристики