.

Пластмасови лъжици BESTonZON, 2 бр., ориз и Силиконовата рамото, прибори за торта, Лъжица за готвене, пюре или Портокал, за молец, Антипригарная посуда за приготвяне на хр?

Пластмасови лъжици BESTonZON, 2 бр., ориз и Силиконовата рамото, прибори за торта, Лъжица за готвене, пюре или Портокал, за

BGN 6.67

Сума
Налично за поръчка

Силиконова лъжица-гребло за ОРИЗ - за ежедневна употреба за вашето семейство, също така може да се използва в ресторанти, хранителни магазини, зали, кетъринг и т Силиконова ориз на острието-силиконова ориз гребло.Съвършената ергономична дръжка осигурява удобен обжалване, здрава и удобна за използване.ЧЕРПАК за ЛЪЖИЦИ ОРИЗОВО-ЛЪЖИЧКА-Съвършената ергономична дръжка осигурява удобен обжалване, здрава и удобна за използване.СИЛИКОНОВАТА СЕРВИРОВОЧНАЯ ЛЪЖИЦА-силиконова ориз гребло.Безопасен за употреба върху незалепващо съдове и метални тава и сковородках; няма драскотина на повърхността.КУХНЕНСКА на ПЛЕШКАТА -Безопасен за употреба върху незалепващо съдове и метални тава и сковородках; няма драскотина на повърхността.Списък на опаковки 2 x силиконова лъжичка за ориз Характеристики - Цвят : оранжево. - За ежедневна употреба за вашето семейство, също така може да се използва в ресторанти, хранителни магазини, зали, кетъринг и т., - е Изработен от материал, лек, но трайни и трайни. - Размер : 22,3x6,8x1, вижте - Тази оризова лъжица е чудесно за разбъркване и подаване на сварен ориз без залепване.Тази гума лъжица също е подходящ за приготвяне на царевица и зеленчукови смеси. - Съвършената ергономична дръжка осигурява удобен обжалване, здрава и удобна за използване. - Материал : силикон. - Е безопасен за употреба върху незалепващо съдове и метални тава и сковородках; няма драскотина на повърхността.Информация за стоки, силиконова гребло за ориз Идеална ергономична дръжка осигурява удобен обжалване, здрава и удобна за използване.силиконовата сервировочная лъжичка Е ориз на рамо, изработена от здрав силикон, гладки ръбове и не поцарапают тигани с незалепващо покритие. силиконовата ориз, гребло за ежедневна употреба за вашето семейство, също така може да се използва в ресторанти, хранителни магазини, зали, кетъринг и т.

Декларирани характеристики