.

Контролер EasySMX Switch Pro за Nintendo Switch /Switch Lite /Switch OLED, Безжични контролери Switch с 4 програмируеми бутона, двойна вибрация, турбо, led подсветка и функцията за събуждане (Black Pro)

Контролер EasySMX Switch Pro за Nintendo Switch /Switch Lite /Switch OLED, Безжични контролери Switch с 4 програмируеми бутона,

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Безжичен контролер КОМПЮТЪР 2,4 G】 Този безжичен контролер КОМПЮТЪР е снабден с безжична технология на 24 Ghz процесор, работи под управлението на Windows 7/8/10/11, PC, Steam, Steam Deck.Просто свържете своето устройство в безжичната мрежа и преминете към игрите.След като изтощена батерия, просто включете в USB-кабел и продължавам да играя. 【Контролер мобилен телефон Android / i Phone 】 Този безжичен гейм контролер е оборудван с държач за мобилен телефон и държач може да се върти и се простират по ваше желание, лесно можете да се насладите на мобилни игри с този контролер за вашия телефон Android / i Phone. 【 Безжичен контролер Switch Pro с функция за събуждане на един бутон 】 Този контролер switch напълно съвместими с Nintendo Switch / Switch Lite / Switch OLED.При първото използване на контролера на Nintendo switch pro ще трябва да кликнете върху бутона "X + Home" за да се свържете, но следващият път, когато трябва да натиснете бутона "Home" само за това, за да се събуди вашето устройство и стартирайте играта. 【4 Допълнителни програмируеми бутона и функция Turbo】 Този bluetooth контролер добавя 4 допълнителни бутона на задния панел, можете да ги персонализирате A / B / X / Y, или R / L / ZR / ZL или без функция, за да направи работата си в играта по-удобно.Този контролер има също и функция Turbo, и можете да конфигурирате бутон Turbo по своему, което улеснява победа в аркадна или екшън-игра. 【Двойна вибрация и управление на трафика жироскоп】 Този гейм контролер Bluetooth е оборудван с 5-уровневыми регулируеми двойни вибродвигателями, които осигуряват отлична вибрационни обратна връзка за подобряване на потапяне в играта.Благодарение на 6-осевому гироскопическому сензор тя може да се определи наклона контролер и реагира бързо, доставка на вас повече удоволствие по време на игрите, с датчик за движение. 【Ергономичен дизайн и батерия с капацитет 600 mah】 ергономика нескользящий дизайн, който прави коляно е по-приятен и удобен за използване и не позволява да се плъзга дори и ако вашата ръка станах мокра от пот по време на интензивна игра.Вградената батерия с капацитет 600 mah може да ви осигури до 10-15 часа игрово време, но за зареждане нужна е само на 2-3 часа. ??*??? ????-???? ???????????? ???????? ??????? ????????.4 G Безжичен контролер КОМПЮТЪР】 Този безжичен контролер КОМПЮТЪР е снабден с безжична технология на 2.4 Ghz процесор, работи под управлението на Windows 7/8/10/11, PC, Steam, Steam Deck.Просто свържете своето устройство в безжичната мрежа и преминете към игрите.След като изтощена батерия, просто включете в USB-кабел и продължавам да играя. 【Контролер мобилен телефон Android / i Phone 】 Този безжичен гейм контролер е оборудван с държач за мобилен телефон и държач може да се върти и се простират по ваше желание, лесно можете да се насладите на мобилни игри с този контролер за вашия телефон Android / i Phone.

Декларирани характеристики