.

6 Мрежи 3D Есенни Блестящи Стикери за нокти под формата на Кленов лист Холографски Лазерен Блясък за нокти под формата на Кленов Лист Люспи на Есенния Дизайн Нокти, С

6 Мрежи 3D Есенни Блестящи Стикери за нокти под формата на Кленов лист Холографски Лазерен Блясък за нокти под

BGN 3.49

Сума
Налично за поръчка

【Есенни амулети за нокти】 - Стикери за нокти с кленов лист имат 6 различни цвята, всеки от които е внимателно подбран и опаковани в кутия за съхранениеМожете да изберете различни цветове за декорация на нокти, създаване на разнообразна ослепителен есенна декорация за нокти. 【Материал премиум-клас】- Есенни стикери за нокти с пайети, изработени от висококачествен материал, демонстрират различни ефекти огнище под различни ъгли.които безопасно се прилага върху кожата.Също така може да се използва гел за коса или грунд с пайети, за да си пайети остана по-дълго, лесно се отстранява с вода. 【Широко приложение】 - Есенни стикери за нокти може да се използва не само за декорация на ноктите, но и за украса на блясък от грим лице и тяло, давайки ви повече, блестящи ефекти.И може да се използва като декорация в седалка за телефони, книги, портмонета, обувки, производство на бижута, поздравителни картички, огледала, поделках със собствените си ръце и т. 【Лесна употреба】 - Подходяща както за професионалисти, така и за начинаещи.есенни стикери за нокти са идеални за естествени или изкуствени нокти.И може да се комбинира с всички UV-гелевыми лакове за нокти, DIP-пудра и всеки пудра за нокти. 【Обслужване на клиенти】 - На всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 12 часа.Ако холографски стикери за нокти под формата на кленов листа, повредени или имат сериозни проблеми с качеството, ние ще ви дадем задоволителен отговор или ще възстановим парите си в пълен размер. 【Есенни амулети за нокти】 - Стикери за нокти с кленов лист имат 6 различни цвята, всеки от които е внимателно подбран и опаковани в кутия за съхранение.Можете да изберете различни цветове за декорация на нокти, създаване на разнообразна ослепителен есенна декорация за нокти. 【Материал премиум-клас】- Есенни стикери за нокти с пайети, изработени от висококачествен материал, демонстрират различни ефекти огнище под различни ъгли.които безопасно се прилага върху кожата.Също така може да се използва гел за коса или грунд с пайети, за да си пайети остана по-дълго, лесно се отстранява с вода. 【Широко приложение】 - Есенни стикери за нокти може да се използва не само за декорация на ноктите, но и за украса на блясък от грим лице и тяло, давайки ви повече, блестящи ефекти.И може да се използва като декорация в седалка за телефони, книги, портмонета, обувки, производство на бижута, поздравителни картички, огледала, поделках със собствените си ръце и т. 【Лесна употреба】 - Подходяща както за професионалисти, така и за начинаещи.есенни стикери за нокти са идеални за естествени или изкуствени нокти.И може да се комбинира с всички UV-гелевыми лакове за нокти, DIP-пудра и всеки пудра за нокти.

Декларирани характеристики

Quantity:
6 Colors Autumn Nail Art Stickers
Color:
Multi-Color
Type:
Maple Leaves for Nails
Product Feature:
1. Drip in glitter glow at festivals with under the eye glam glitter tears or on the cheekbones for a club night ready reflecting highlight.:
2. Make your nails look colorful and shiny.:
3. Suitable to apply on UV gel nails / acrylic nails / natural nails / etc.:
4. Suitable for stage performance, night out, graduation party, fancy dress party and so on.:
How to do Sequin Nails:
1. Choose your nail polish color.:
2. Choose the color of your sequin. They should go together, the contrast should be fine.:
3. Apply a base coat. You need it to protect your nails.:
4. Apply two thin coats of your chosen nail polish.:
5. Press the sequins on your nails, If the sequins are small, just spill them on to your nails.:
6. Apply a top coat to prevent the sequins from falling off.:
Warm tips:
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same. :