.

J. G. Finneran 5240-11G Зелени защелкивающиеся шапки с подплата от PTFE/ бутилкаучука, 11 мм, Пластмаса, PTFE/ бутилкаучук, зелен (опаковка по 100 броя)

J. G. Finneran 5240-11G Зелени защелкивающиеся шапки с подплата от PTFE/ бутилкаучука, 11 мм, Пластмаса, PTFE/ бутилкаучук,

BGN 6.08

Сума
Налично за поръчка

Шапки може да защелкивать и да снимате ръчно, което елиминира нуждата от метални инструменти за кримпване и отнемане на покриваГоляма откриващата горната част осигурява по-голяма целева площ за проникване на иглата.Защелкивающиеся шапки са цветово кодиран за удобство на идентификация на пробата.Страна на произход : Сащ.Шапки може да защелкивать и да снимате ръчно, което елиминира необходимостта от инструменти за пресоване на метал и отнемане на покрива, като по този начин се намалява потенциалната опасност от остри алуминиеви кантове.Голяма откриващата горната част осигурява по-голяма целева площ за проникване на иглата.Шапки, без подплата, с защелкивающимся езда се предлагат със звездичка или без нея. Звездичка дава възможност за лесно проникване на иглата.Защелкивающиеся шапки са цветово кодиран за удобство на идентификация на пробата.Шапки също могат да се използват за бутилки с защелкивающейся капак размер 12х32 mm.

Декларирани характеристики