.

3 Опаковки Много Големи метални щипки за коса за Гъста коса, Дълги Игли за коса от 5,3 инча за жени, Големи Скоби за коса за Гъста и дълга коса, Щипки за коса-банани, Зла?

3 Опаковки Много Големи метални щипки за коса за Гъста коса, Дълги Игли за коса от 5,3 инча за жени, Големи Скоби за коса за

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Комплект от 3 цвята】 : Вие ще получите 3 опаковки на метални щипки за коса е много голям размер в различни цветове - златни, сребърни, сребристо-сиво 5,3 инча много големи метални щипки за гъста и дълга коса - държат повече коса, отколкото обичайните размери. 【Качествен материал】 : Тези щипки за коса са изработени от устойчив метал и нескользящих щипки, които равномерно се определят коса от всякакъв вид.Ако вашите са пластмасови щипки за коса често се чупят лесно, опитайте тези метални щипки за коса. 【 Удобен и модерен дизайн】 : Лесно поставяне и оформете косата си с помощта на аксесоари за коса, разработени за оптимално захващане и обзавеждане.Предпазва косата от завивания и помага да се предостави на прическа е елегантен външен вид.Лек дизайн няма да се дърпам или щам на косата. 【 Гъвкавост】 : Щипки за коса са идеални както за ежедневието, така и за официални събития.Попълнете своя начин на тази висококачествена метална заколкой за коса размер на 5,3 инча.Неговото блестящо покритие придава нотка на блясък всяка прическа, а неговата силна фиксация държи здраво косата на място. 【Услуги 】 : Ние осигуряваме на 12-месечна гаранция за безпроблемна.Ако имате някакви въпроси, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да по-малко от 1 час.С нетърпение очакваме вашата покупка!. - Вие ще получите 6 опаковки метални щипки за коса голям размер размер на 5,3 инча в различни стилове на дизайн. - Тази лека метална шнола за коса е идеален за всеки повод, от официална до всекидневна. - Здрава, но лека конструкция го прави здрав и надежден за дълго носене. - Елегантен дизайн, тази метална щипки за коса изглежда страхотно с всяка прическа и ще остане на място през целия ден. - Лесен за използване дизайн на тази метална щипки за коса, като я прави чудесен избор за тези, които търсят удобство и качество. - Благодарение на леката и стабилна конструкция, тази метална шнола за коса задължително ще служат на всяко събитие.

Декларирани характеристики