.

Тандемный калъф за диабет консумативи с изолиран джоб. Организирайте консумативи за инсулинова помпа t: slim X2. Подходящ за: мястото на инфузия, устройства за въвежда?

Тандемный калъф за диабет консумативи с изолиран джоб. Организирайте консумативи за инсулинова помпа t: slim X2. Подходящ

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Просторен, мек дизайн с 3 отделенияГолям изолиран джоб, идеален за съхранение на инсулин в хладно състояние или може да се използва за пренасяне на по големи предмети, като например сензор Dexcom, 1 или 2 тандем инфузионни набиране, касети и спринцовки.Средният клон расстегивается напълно да се разпадне за обзавеждане за тестване на нивата на глюкоза, но също така има и голям мрежест джоб за допълнителни аксесоари или пакети Glucose SOS.Преден джоб за мобилен телефон или леки закуски.В комплекта са включени кошчето за боклук за тест-ленти за всички тези досадни използваните тест-ленти (вытряхните боклук, отваряне преден джоб с велкро). 7 "Х 4,75" X 2,75".РАЗРАБОТЕН в партньорство с Тандем Diabetes Care компания Sugar Medical.Компанията Sugar Medical е базирана в щата Вирджиния и е от 2009 г., произвежда качествени аксесоари за диабетици за диабетического на общността.Направи диабетиком за хора с диабет.ОРГАНИЗИРАЙ диабет принадлежности в нашия кейсе-Тандем.Голям конструкция с меки страни улеснява переноску си необходимите консумативи за лечение на диабет!Вече не е нужно да се опита да намери своите доставки.ДОБРЕ ОБМИСЛЕН ДИЗАЙН - ПРЕДНИ джоба, подходящи за закуски глюкоза или мобилен телефон.ОСНОВНОТО отделение се разгъва за обзавеждане на тестване с помощта на глюкометра и тест-ленти и включва просторен мрежест джоб за консумативи като тонер касети за инсулинова помпа и обемни инфузионни комплекти.ЗАДНИ изолиран отделение се разширява, за да побере устройство за въвеждане на CGM / Dexcom или 1-2 комплекта за инфузия, или може да го използвате пакет с лед за охлаждане на лекарства.ДЖОБ за МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН на задната страна на чантата.ИЗОЛИРАН отзад отделение за охлаждане на инсулин или използване, за носене на обемисти консумативи, като кутия за сок, устройство за въвеждане на Dexcom, комплекти за инфузия или няколко дръжки за инсулин. (Пакет с лед в комплекта не е включена. ПРЕНОСИМО кошче за боклук -Повече не се притеснявайте за това, за да изхвърлят използваните тест-ленти или уши дръжки, с помощта на нашите преносими боклуци кофа, която се монтира на велкро към чантата.КОМПАКТЕН РАЗМЕР - Мека конструкция с подплата осигурява безопасността на консумативи за диабетици.Диабетический пакет с размер 7 инча Х 4,75 инча х 2,75 инча.Произведен от траен и водоустойчив найлон, който е лесен за почистване.РАЗРАБОТЕН в партньорство с Тандем Diabetes Care компания Sugar Medical.Компанията Sugar Medical е базирана в щата Вирджиния и е от 2009 г., произвежда качествени аксесоари за диабетици за диабетического на общността.Направи диабетиком за хора с диабет.ОРГАНИЗИРАЙ диабет принадлежности в нашия кейсе-Тандем.Голям конструкция с меки страни улеснява переноску си необходимите консумативи за лечение на диабет!Вече не е нужно да се опита да намери своите доставки.

Декларирани характеристики