.

Linkidea Стенен Държач за Тоалетна хартия, Комплект от 2 теми, Дървена Закачалка за ролки Салфетки за Баня, Самозалепващи или Привинчиваемая до стената, Ретро Интериор ?

Linkidea Стенен Държач за Тоалетна хартия, Комплект от 2 теми, Дървена Закачалка за ролки Салфетки за Баня, Самозалепващи

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Закачалки за тоалетна хартия за баня от буково дърво с мед валяк и каишка от изкуствена кожа Самоклеящийся диспенсер за тоалетна хартия е подходяща за оформяне на частни къщи, селски кънтри и винтажного стил.Комплект от 2 титулярите за тоалетна хартия за баня, спалня, кухня, офис или suv.Монтиране на дървени roll диспенсер за тоалетни принадлежности : дължина 5 ¼ инча (13,5 см), ширина на 1 инч (3 см.Комплектът включва : държач за кърпички на стената x 2. Закачалки за тоалетна хартия за баня от буково дърво с мед валяк и каишка от изкуствена кожа. Самоклеящийся диспенсер за тоалетна хартия е подходяща за оформяне на фермерска къща, къща и винтажного стил.Комплект от 2 титулярите за тоалетна хартия за баня, спалня, кухня, офис или suv.Монтиране на дървени roll диспенсер за тоалетни принадлежности : дължина 5 ¼ инча (13,5 см), ширина на 1 инч (3 см.Съдържание на пакета : държач за кърпички на стената x 2. Държач за тоалетна хартия Функция : Кърпички от изкуствена кожа в комплекта не са включени.

Декларирани характеристики