.

RESET-902 Дискус от Неръждаема Стомана 4-Цифрен Разход на Замъка Водоустойчив Неръждаем Заключване За Съхранение със Закалена Скобой 0,36 Инча за Навес, кутия за инструм?

RESET-902 Дискус от Неръждаема Стомана 4-Цифрен Разход на Замъка Водоустойчив Неръждаем Заключване За Съхранение със Закалена

BGN 5.87

Сума
Налично за поръчка

90% от неръждаема стомана, 7% легированная стомана, 3% мед 【Високо качество】 Корпус панти брави Javelin е изработена от неръждаема стомана, има по-здрав корпус за постигане на максимална здравина, надеждност и устойчивост на корозия. 【Различно прилагане】Окачени заключване javelin идеален за вътрешни или външни приложения, можете да го използвате за гаражи, навеси, порти, кутии с инструменти, шкафчета или за употреба на открито. 【Отлична сигурност】 Сверхпрочная конструкция от неръждаема стомана с мед патрон и дужкой от закалена стомана осигурява по-високо ниво на сигурност. 【Характеристики】Широчина на корпуса на замъка, за диск е 2,66 инча, а диаметърът на дужек - 0,35 инча. 【Сверхпрочный】 Разход на дисков замък от неръждаема стомана с покритие водоустойчив минимизира въздействието на лък тел и предпазва от инсулти болторезом.Предимства на монтираните на замъка Дебела закалена дужка не може да бъде изрязана, за вътрешна и външна употреба; заключване на Панти могат да се използват като замъка за съхранение, а също така и за огради, навеси, работилници и гаражи, шкафчета за съхранение, кутии за инструменти и т. Технически спецификации Марка : RESET Модел : RST-902 Материал : неръждаема стомана 304, закалена стомана Тегло : 210 g (7,5 oz) (0,47 кг) Диаметър на корпуса на замъка : 2,7 инча (6,9 см) Диаметър лък тел замъка : 0,9 инча (2,3 см) Пратката включва 1 x панти замък, който ние предлагаме, Ако не сте 100% доволни от качеството на стоките, просто отговорете на и-мейл за доставка, което ще получите от нас, или се свържете с нас, като посочите номер на поръчката, и да ни уведомите за проблема.Ние ще ви помогнем в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики