.

Стоматологичен Ортодонтический Хонорар, Кутия За Почистване, Кутия за Съхранение с Мрежесто Филтър, Кутия За Вана За зъбни Протези, Розова Чаша За Накисване, Държа?

Стоматологичен Ортодонтический Хонорар, Кутия За Почистване, Кутия за Съхранение с Мрежесто Филтър, Кутия За Вана За зъбни

BGN 3.96

Сума
Налично за поръчка

➤ Отлично качество : Чашка за протезиране с цедка от PVC-материал ➤ Кошница с дупка : Ваната за зъбни протези с подвижни корзинкой за промивка, която помага да се стича върху влажна протеза и бързо высушивать ги, не разливане на течност където и да било другаде. ➤ Лек и портативен : калъф за устата охрана тежи 0,14 килограм, 3.Той е много лесен, и го лесен за пренасяне. ➤ Различно приложение : Кутии за зъбни протези като малки кутии за съхранение, за съхранение на зъбни протези, cvr, нощна охрана, пустышек, прорезывателей, изискани бижута с високо качество, защитни визии за венците, средства за защита на привеждане в съответствие хапят и ортодонтски устройства.Описание : Калъф за устата охрана тежи 0,14 килограм, 3. в опаковка, по подразбиране : един цвят (ако имате нужда от друг цвят, моля свържете се с продавача).

Декларирани характеристики