.

Вентилатор за печката SYXYSM Mini с 4 остриета и 1 безшумна глава за дровяного камина на газ, пелети, работещ от топлина, алуминиева сплав (размер: A)

Вентилатор за печката SYXYSM Mini с 4 остриета и 1 безшумна глава за дровяного камина на газ, пелети, работещ от топлина, алуминиева

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Фен печки разпределя топлината на фурнатаПовече топлина и по-малко енергия.Това може ефективно да се намали разходът на дървен материал.Нашите продукти са широко използвани в печки на дърва печки, газови плочи, пеллетных пещи, и т. Това е най-лесният и ефективен начин за ускоряване на нагряване на фурната на закрито.Батерии или на ток не се изискват.Вентилатор на фурната използва топлината на повърхността на печката за въртене и автоматично регулиране на скоростта в съответствие с температура на повърхността на фурната.В долната част на вентилатора на фурната разполага с биметаллическое устройство.Когато температурата на повърхността се издига над 300, устройството дискретно да повдигне предната част на вентилатора за шенчжен и двигателя.Захранва от топлина : Fan печка произвежда енергия чрез преобразуване на топлина от печки на ток за привеждане в действие на двигателя, след което ножовете се въртят.Не изисква батерии или на ток, екологично чист.Вентилатори за печки на дърва са широко използвани в газови, електрически, пеллетных или печки на дърва печки, вентилатори за печки на дърва горелки работят добре и ефективно да разпределя с горещ въздух.Параметри : Тип на продукта : вентилатор за плочки Размер на продукта : Общ (ДхШхВ) : прибл. 13,6x8,6x13 см/5,4x3,4x5,1 инча на базата на (ДхШ) : прибл. 10x5 см /3,9 x 2 инча Ширина : прибл. 5 см/2 инча Материал : алуминиева сплав температурен Диапазон на работа : 140-662 (60-350) Вентилаторът работи на ниво под 25 db, което е много тихо.Звукът почти не се чува.Той може да подобри циркулацията на топлия въздух в помещението и по този начин се осигури по-висок комфорт.

Декларирани характеристики

Item Type:
Stove Fan
Product Size:
Overall(LxWxH):
Approx. 13.6 x 8.6 x 13cm / 5.4 x 3.4 x 5.1in
Base(LxW):
Approx. 10 x 5cm / 3.9 x 2in
Width:
Approx. 5cm / 2in
Material:
Aluminum alloy
Operating Temperature Range:
140-662(60-350
The fan works below 25 dB, which is very quiet.You can hardly hear a sound.It can improve the circulation of warm air in the room and thus achieve a higher comfort. :