.

Чаши с капаци и соломинками (4 групи), чаши за лед с капацитет от 16 унции, чаши за кафе с капаци и соломинками, бирени кутии с капаци и соломинками, чаши с капаци и соло?

Чаши с капаци и соломинками (4 групи), чаши за лед с капацитет от 16 унции, чаши за кафе с капаци и соломинками, бирени кутии

BGN 62.15

Сума
Налично за поръчка

[Висококачествени материали] Стъклени чашки с соломинкойТези комплекти са прозрачни чаши са изработени от висококачествено и трайно прозрачно стъкло, без бисфенол А. Това е много практичен бамбук капак за чаша и соломинка.Кафе чаши с лед могат да се мият в съдомиялна машина, и това е и си заслужава. [Уникален дизайн] Съвременни и неподвластные време, чаши за вода.Тези чаши, ще стане любимото ви питие и ще ви предостави всяка напитка.Чаша с соломинкой и капак - добра и атрактивна чаша за най-ярките коктейл!Прекрасно чаши, капачки и сламки. [Перфектен размер] 16 грама - диаметър 3.0 инча х височина 5.5 инча, чаша с бамбуковым покритие.Чашата за кафе с капак е много подходящ за бира, коктейли или ежедневни напитки.Стъклена бутилка с бамбук капак и соломинкой подходящ за всеки повод и популярна в семейства, в кухните, в кафенета и барове.Тя може да се използва като красива чаша за готвене идеалния чай, пенного и перлата на мляко, кафе с лед, коктейли, сокове. [Високо качество] : Стъклен буркан за по бира с бамбук капак и соломинкой изработени от устойчиви на висока температура borosilicate стъкло, което издържа на резки промени в температура от -68 ° F до 212 ° F и е по-здрав, траен и прозрачен, отколкото обикновеното стъкло. [Широко използван] като утайка от чаша може да се използва прозрачна чаша с капак и соломинкой.Почистете стъклото на камерата, за да получите уникална декоративна стъклена чаша за всеки украса.Нашата чаша е с покритие от висококачествен стъкло и сламки.Това е много практично съчетание на чаша кафе и чаша за мляко.Класически и практичен дизайн никога няма да излязат от мода.Стъклена бутилка с бамбук капак - класика в домашни условия.Популярни : бирени чаши с капаци и соломинками, стъклени буркани с бамбукови капаци, чаши с дървени капаци и соломинками.Може да се използва за : чаши с лед, стъклени чаши, чай с перлата на мляко, шейкове, сокове, чаши с покритие, чаши за напитки.

Декларирани характеристики