.

Простор за дрехи, Прибиращ се Бельевая въже от неръждаема стомана, Сверхпрочная, с Широко приложение, по-Голямата дължина, надеждно управление, Спестяване на прост?

Простор за дрехи, Прибиращ се Бельевая въже от неръждаема стомана, Сверхпрочная, с Широко приложение, по-Голямата дължина, надеждно

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Неръждаема стомана : Благодарение на высококачественному материал от неръждаема стомана 304 пътна бельевая въже е устойчив на корозия и трайни при продължителна употребаСпестяване на пространство : Благодарение на факта, че бельевая въже позволява по-добре да използвате горната част на помещението, тя улеснява сушене и развешивание бельо.Свободно за окачване на : Конструкция от стоманена тел отлично издържа на натоварването, затова бельо е повече от достатъчно за съхранение на мокри и сухи дрехи.Выдвижное употреба : плъзгаща Се конструкция автоматично да се прибира, без да се повреди, докато инсталирането без дупки няма да навреди на стената.Широко приложение : идеален както за вътрешно, така и за външна употреба, бельевая въже е идеално за хотели, бани, тераси и т. Спестяване на пространство : Чрез по-добро използване на най-високо място в стаята бельевая въже улеснява сушене и развешивание дрехи. Свободно подвешивается : Конструкция от стоманена тел отлично издържа на натоварването, затова бельо е повече от достатъчно за съхранение на мокри и сухи дрехи. Выдвижное употреба : плъзгаща Се конструкция автоматично да се прибира, без да се повреди, докато инсталирането без дупки няма да навреди на стената. Широко приложение : идеален както за вътрешно, така и за външна употреба, бельевая въже е идеално за хотели, бани, тераси и т. Неръждаема стомана : Благодарение на высококачественному материал от неръждаема стомана 304 пътна бельевая въже е устойчив на корозия и трайни при продължителна употреба.Параметри : Тип на продукта : Убирающаяся бельевая въже Материал на продукта : неръждаема стомана 304 Тегло : 283 ~ 309 g / 9,98 ~ 10,9 грама (прибл.) Осъществяване Списък : 1 х убирающаяся бельевая веревка1 х Пряжка1 х задни клей1 х Звездчатая отвертка6 х шуруп4 х Стенен штекер1 х лепило.

Декларирани характеристики

Item Type:
Retractable Clothesline
Product Material:
304 Stainless Steel
Weight:
283 ~ 309 g / 9.98 ~ 10.9 oz(approx.)
Package List:
1 xRetractable Clothesline:
1 x Buckle:
1 x Back Adhesive:
1 x Star Screwdriver:
6 x Screw:
4 x Wall Plug:
1 x Glue: