.

Кожен калъф за мобилен телефон PULUZ, защитен калъф с ръчно каишка, отделения за карти и функция на чантата Samsung Galaxy A03 Основната (черен)

Кожен калъф за мобилен телефон PULUZ, защитен калъф с ръчно каишка, отделения за карти и функция на чантата Samsung Galaxy A03

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Калъф за мобилен телефон, произведен от изкуствена кожа и материал TPU, той може да работи дълго, дълго времеТой по подходящ начин предпазва устройството от обикновени драскотини, мръсотия, разкъсване и износване.Дизайн на притежателя прави хоризонтален преглед по-удобно.С каишка за ръка, отделения за карти и функция за чантата си, практично и функционално.Лесен достъп до всички портове и бутони, без да махате калъф.Списък на пакетите 1. Изработен от изкуствена кожа и материал TPU, той може да работи в продължение на дълго време. Той адекватно да защитава устройството от обикновени драскотини, мръсотия, разкъсване и износване. Дизайн на притежателя прави хоризонтален преглед по-удобно. С отделения за карти и портфейла си, практично и функционално. Лесен достъп до всички портове и бутони, без да махате калъф.

Декларирани характеристики