.

RULLINE позволява лесно да се замени шипове колела на товарни автомобили с помощта на инсталатора джанти игли 24235: безопасни, трайни и экономящего време на инструмент ?

RULLINE позволява лесно да се замени шипове колела на товарни автомобили с помощта на инсталатора джанти игли 24235: безопасни,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Тежкотоварни инструмент за инсталиране на игли】 Обнови играта за смяна на джанти игли с помощта на сверхмощного инструмент за инсталиране на игли : специално предназначени за предотвратяване на щети джанти игли и накидных гайки за сметка на намаляване на триенето по време на инсталацията 【Специализиран за товарни автомобили】 идеален за товарни автомобили с колесными щифтове с диаметър до 7/8 инча, оборудвани с ултра упорити подшипником за по-лесно инсталиране на нова шипове на главината на колелото на мястото си. 【Защитно действие】 Благодарение на защитному действие, носещи намалява триенето, което го прави безопасен за инсталиране на нови шипове за гуми, без да се притеснявате за повредени резби на тръни. 【Трайни и нарежете на】 Този здрав инструмент с широка опорна повърхност, която разпределя натоварването, за предотвратяване на щетите и удължаване на срока на експлоатация на вашия инструмент за пресукване на колела. 【Съвместимост с високо качество】 Благодарение на съвместимостта с високо качество инструментът работи със стандартен механизма на палеца или ударните ключ и е подходящ за игли с диаметър до 22 мм или 7/8 инча.Описание : 【Тежкотоварни инструмент за инсталиране на игли】Обнови играта за смяна на джанти игли с помощта на сверхмощного инструмент за инсталиране на игли : специално предназначени за предотвратяване на щети джанти игли и гайковертных издатини за сметка на намаляване на триенето по време на инсталацията. 【Специализиран за товарни автомобили】 идеален за товарни автомобили с колесными щифтове с диаметър до 7/8 инча, оборудвани с ултра упорити подшипником за по-лесно инсталиране на нова шипове на главината на колелото на мястото си. 【Защитно действие】 Благодарение на защитному действие, носещи намалява триенето, което го прави безопасен за инсталиране на нови шипове за гуми, без да се притеснявате за повредени резби на тръни. 【Трайни и нарежете на】 Този здрав инструмент с широка опорна повърхност, която разпределя натоварването, за предотвратяване на щетите и удължаване на срока на експлоатация на вашия инструмент за пресукване на колела. 【Съвместимост с високо качество】 Благодарение на съвместимостта с високо качество инструментът работи със стандартен механизма на палеца или ударните ключ и е подходящ за игли с дължина до 22 мм или 7/8 инча Материал : стомана-Цвят : черен Тегло : 0,352 кг Забележка : Възможни са отклонения в 1-3 см от ръчно измерване.

Декларирани характеристики