.

Мотор, Метален Вентилатор за охлаждане на двигателя 30 мм Добро разсейване на топлината изящна Изработка Напрежение 5-8 В Лесна Инсталация за двигателя F540 (червен)

Мотор, Метален Вентилатор за охлаждане на двигателя 30 мм Добро разсейване на топлината изящна Изработка Напрежение 5-8 В

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Материал на изработка : Изработен е от висококачествена алуминиева сплав и пластмаса, здрав и издръжлив, изящна изработка, което, без съмнение, може ефективно да се удължи живота муИдеалният ефект на разсейване на топлината, С идеален ефект на разсейване на топлината, може ефективно да се избегне прегряване на двигателя, скорост до 28000 об/мин. с Широк спектър на приложение : Малка по размер, лек, удобен за носене, с широк спектър на приложение и подходящ за двигателя F540 550 3650 3660.Висока производителност : Може да замени стари или повредени части на двигателя, така че работата на двигателя значително се подобрява.Лесно управление : Лесен за работа, лесен за употреба, лесен за инсталиране и демонтирането.Без никакви сложни изисквания, дори и ако я използвате за първи път.Материал на изработка : Изработен е от висококачествена алуминиева сплав и пластмаса, здрав и издръжлив, изящна изработка, което, без съмнение, може ефективно да се удължи живота му.Идеалният ефект на разсейване на топлината, С идеален ефект на разсейване на топлината, може ефективно да се избегне прегряване на двигателя, скорост до 28000 об/мин. с Широк спектър на приложение : Малка по размер, лек, удобен за носене, с широк спектър на приложение и подходящ за двигателя F540 550 3650 3660.Висока производителност : Може да замени стари или повредени части на двигателя, така че работата на двигателя значително се подобрява.Лесно управление : Лесен за работа, лесен за употреба, лесен за инсталиране и демонтирането.Без никакви сложни изисквания, дори и ако я използвате за първи път. Материал на изработка : Изработен е от висококачествена алуминиева сплав и пластмаса, здрав и издръжлив, изящна изработка, което, без съмнение, може ефективно да се удължи живота му. Идеалният ефект на разсейване на топлината, с идеален ефект на разсейване на топлината, позволява ефективно да се избегне прегряване на двигателя, скорост до 28000 об/мин. Широк спектър на приложение : малка по размер, лек, лесен за носене, с широк спектър от приложения, подходящи за двигателя F540 550 3650 3660. Висока производителност : може да замени стари или повредени части на двигателя, така че работата на двигателя значително се подобрява. Лесно управление : Лесен за работа, лесен за употреба, лесен за инсталиране и демонтирането.

Декларирани характеристики

Item Type:
 Motor Cooling Fan
Weight:
Approx.29g / 1.0oz
Material:
Aluminum Alloy + Plastic
Fan Size:
Approx.30 x 30mm / 1.2 x 1.2in
Applicable Voltage:
5-8V
Maximum Speed:
28000 RPM
Applicable Motor:
Fit For F540, 550, 3650, 3660, Etc
Package List:
1 x Heat Sink:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.: